Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DIDODIDODIDODIDODIDO

CO O TYM SADZICIE? KOCHA CZY NIE KOCHA???

Polecane posty

Gość DIDODIDODIDODIDODIDO

Mam 24 lata.Mam chłopaka od 2 lat. Kocham i jestem kochana. Jednak od jakiegoś czasu (ok.7 miesięcy) zaczął mi przeszkadzać w moim związku fakt , że mój obecny facet miał przede mna dziewczynę. Ja w przeszłości miałam 2 partnerów( ale nie sexualnych, tzn. pieściliśmy sie ale obywało się bez stosunku) których kochałam. Teraz już jednak o nich zapomniałam i jestem szceśliwa z moim obecnym. Mimo to jednak nie daje mi spokoju fakt że mój facet miała dziewczynę z którą urawiał pełny sex. Moi byli nie mieli żadnych kontaktów sexualnych i było o.k a ten ma i...jest źle. Kiedy sie kochamy ( wałsnie z moim obecnym przeżyłam pierwszy raz) nachodzą mnie takie myśli że on pieszcząc mnie myśli o swojej byłej.Ciągle mi sie wydaje że on nadal ją kocha. Że za nią tęskni. Rozmawiałam juz z nim na ten temat i zaprzeczył. Powiedział że teraz w jego życiu licze sie tylko ja. Mimo to nadal dręczy mnie ta sprawa.Jego była stała się moją obsesją. Wydaje mi sie że jest ode mnie 100 razy lepsza. Kiedyś spotkalismy ja przez przypadek na ulicy. Jak ja zobaczyłam opadła mi szczeka. Wysoka-koło 175 cm, bardzo drobna, wrecz filligranowa,naturalna , długowłosa blondynka o brązowych oczach. Każdy facet obejrzy się za taką. Ja stanowię jej przeciwieństwo. Nigdy nie czułam się jakos źle z powodu mojego wyglądu ale teraz strasznie się sobie nie podobam.Zastanawiam się czasami co zobaczył we mnie mój facet i co mu się podoba. Wiem ze nie jestem jego ideałem, widzę jak reaguje na taki typ urody jaki prezentuje jego była- jest oczarowany.nigdy nie powiedział mi czegoś przykrego na temat mojego wyglądu ale mimo to przykre jest to że facet którego kocham i który mnie kocha nie uważa mnie za ideał(chociaż w pewnym stopniu). Czasami nachodzą mnie takie mysli - co się stanie jeśli namiętnośc minie i pozostanie szara rzeczywistość?Czywtedy poszuka sobie kogos w jego typie? Dlatego pytam sie Was- jak to jest? czy mężczyzna może być z kobietą jeśli nie odwozrowuje dokłądnie takiego wzorcu piękna jaki go kręci? Czy jesli spadna "różowe okulary" to może odejsc do takej która się mu bardziej podoba?I jak mam sobie pomóc w pozbyciu sie dołujących myśli na temat jego byłej?

nadinterpretujesz to wszystko,nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma.Zyj i ciesz się z tego co masz.

Gość może..
pod względem charakteru mu odpowiadasz, a narazie niemyśl bo będzie gorzej (dla Ciebie)