Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie

czy wy drogie kolezanki tez nie lubicie polykac ?????

Polecane posty

Gość nie lubie

jak w temacie

Gość Okresl moze
co połykac?? :)

wszystko połykamy do ostatniej kropelki z kieliszka:)

Gość nie nie nie
nie lubie

Gość wiesz to jest tak
akurat sperma mojego faceta nie ma specjalnego smaku. Jest raczej neutralna. Specjalnie nie połykam, ale jak mi trochę wpadnie do gardła, to nie ma problemu.

jesli chodzi o mnie to nie chodzi o to ze tego nie robie mam tu na mysli polykanie bo polykam czasami ale zeby mi to przyjemnosc sprawialo to nie moge powiedziec naprawde sie staram ale smak poprostu i konsystecja jest tragedia

Gość Okresl moze
Nie,nie lubie.Kocham mojego faceta nad zycie i uwielbiam sex oralny,ale na sama mysl,ze sperma dostałaby mi sie do buzi mam odruch wymiotny.Nie wiem dlaczego ale tak jest:(

Gość a ja łykam wszystko
:P

Gość KUCIU
NO I BARDZO DOBRZE ZE POLYKACIE A TYM DZIEEWCZYNOM POWIEM ZE NIE MA SIE CO WZDRAGAC CZASEM SMAK MOZE BYC CIERPKI ALE JEDNO JEST PEWNE ZE FACECI MAJA W SKLADZIE SWOJEGO EJAKULATU NIE TYLKO TESTOSTERON, ANDROSTERON ALE TEZ CZESCIOWO NA SKLAD SPERMY SKLADAJA SIE ZENSKIE HORMONY KTORE SPRAWIA ZE BEDZIECIE MIALY WIEKSZA OCHOTE NA SEX

ale co z tego ze bede miala wieksza ochote na sex jak polkne skoro moj partner juz jej nie bedzie mial bo bedzie pusty jak beben heheh

Gość Kasztanka997
a co ja mam zrobic..moj facet chcialbym skaczyc w ....mojej buzi..jakos nie jestem do tego przekonana..bo szczeze to nie bardzo smakuje mi sperma..i boje sie ze nie wytrzymam i zwymiotuje przy wiekszych ilosciach??? co wy na to ??

Gość Kasztanka997
i jak dla mnie sperma smakuje jak jakos spalona guma..:/ ale ja tez Kocham swojego Misia:/ i co mam zrobic :/?

Gość et problemy...
hehhe, przy jakich większych ilościach? :D et, ja tam połykam i lubię to :) i nie delektuję sie spermą :P po prostu ja czuję, że zbliża się finisz to biorę go maksymalnie głeboko do buzx i właściwie to wszytsko leci mi od razu do gardła, nawet smaku nie czuję :) ale uwielbiam to :)

Gość Kasztanka997
Dodam jeszcze,że starannie segreguję serwetki wyłowione z narażeniem życia z wagonu WARS pociągy relacji Świnoujście - Zamość, w celu ułożenia z nich repliki Panoramy Racławickiej.:-p

Gość Kasztanka997
jakis debil sie podemnie podszywa ale ja bym go nie wzieła głeboko przy finiszu..na ban bym zwymoiotował a wtedy nie było by zaciekawie:/

Gość one są hetero
może posmyraj?

Gość doswiezam

Gość ja lubie sobie

Gość spermożłopka
ja połykam wszystko od 12 roku życia.na poczatku mi nie szło ale opracowałam sposób, otóż mój miły spuszcza się do literatki a ja dodaję szczyptę soli i wtedy całkiem nieźle smakuje. można też posolić i wstawić do lodówki a potem jeść łyżeczką jak lody śmietankowe. pełny odlot dziewczyny. Polecam!:)

Gość _*
:O

Gość _*
ostatnia wypowiedz a jakie ludziska sa glupie