Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ViCHY

Dziewczyny dobra podklady takie ok 50 zl

Polecane posty

Gość ViCHY

tzn chcailabym ze matowal i zakryl lekkie zaczerwienia,do tej pory stosowalam Loreal W3 i wcale nie narzekam ale chce wyprobowac czegos innego.Chcialabym zeby byl lekki i zeby nie sprawial efektu maski.

Gość Gunia4217
Drogie nie znaczy najlepsze.Ja też tak myślałam dopóki przez przypadek nie wpadł mi w rękę podkład Lirene {eris}matujący.Byłam mile zaskoczona;tani bo ok10zł,ale naprawdę super.Osobiście mam naturalny i naturalny słoneczny

Gość ViCHY
wow 10 zl?? ale matuje,i myslisz ze moze zakryc zaczerwienia??

Gość Klaraaaaaa
dobry jest Vichy aera teint ( nie chce mi sie sprawdzac pisowni ) matujacy, ale kosztuje wiecej niz 50 zl, i super jest ten nowy - derma...cos tam tez vichy- mialam tego tylko probke na razie, nie we wszystkich aptekach jest

Gość ViCHY
no walsnie wiem,ale vichy kosztuje pewnie z 80-70 zl a to trochi duzo jak na podklad...

Gość Gunia4217
Nie myślę bo wiem,od miesiąca nie używam nic innego.Mam przebarwienia i tuszuje super.Spróbuj nawet jeżeli Tobie się nie sprawdzi to przecież nie majątek

Gość ViCHY
wlasnie tak tez mysle,ze sprobuje ,10 zl nawet mam :P a dokladnie powiedz mi jaka nazwe nosi ten podklad???

Gość Klaraaaaaa
Irena Eris ma dobre kremy, fakt, a w jakich tonacjach koloryst. sa jej podklady?

Gość Gunia4217
Vichy jeszcze jedno;ja też stosowałam najróżniejsze podkłady i twierdzę ze ten na pewno dorównuje tym droższym!!!!

nie wiem dlaczego większość uważa,z ę dobre kosmetyki muszą być drogie... Ja już zawiodłam sie na tylu bardzo drogich kosmetykach, ze teraz kupuje te tanie i jestem z nich zadowolona. przecież te drogie to tylko firma

Gość Gunia4217
Do Klary.Ja osobiście kupiłam dwa bo nie znałam odcieni.Naturalny i naturalny słoneczny.Wolę ten drugi bo ma minimalny odcień opalenizny,ale bardzo dyskretny.

Gość kupie go w rossmanie
???????/

Gość Gunia4217
Tak to ten za 11.60 ja kupiłam taniej,ale to przecież grosze.Miałam też ten droższy za 17 zł i wcale mi nie służył

Gość Gunia4217
Nie wiem czy jest w Rossmanie ale na pewno w każdej najzwyklejszej drogerii

Gość gbc
vivhy aera teint kosztuje 60 zł. te nowsze sa już droższe (koło 70-80), używam vichy od niecałgo roku o jestem bardzo zadowolona. a z kolei w tanie podkłady, które będą dobre do naprawdę tłustej cery nie wierzę :o a już szczególnie w eris, już parę razy przejechałam sie na porduktach tej firmy. teraz dostałam próbkę jakiegos matującego bourjois, to zobacze jakie toto jest.

moze pisze tak dlatego ze nie stac mnie na tak drogie kosmetyki ale uwazam ze tanie wcale nie sa zle i ja jestem z nich zadowolona

Gość bankrut888
no niestety mi Eris niespecjalnie pasuje, ten Citty Matt, jest w miare, ale kolorystyka fatalna. Na codzien używam jak nie mam kasy, a Revlona okazjonalnie jak bardziej zalezy mi na wyglądzie., mam troche problemów i musze pooszczędzać. Niestety Citty Matt to dla mnie koniecznośc finansowa, nie wybór. Wole max Factora, Revlona, Clinique.Taki Revlon trzyma się cały dzien, a Eris znika, a ja tak nie lubię pamiętać o poprawkach.

Gość Klaraaaaa
Do Guni- dzieki za odp :) kiedys uzywalam tez podkladow bourjouis, dosc dlugo i max factor oraz l'oreal- wszystkie porownywalne jakosciowo

Gość ViCHY
kupilam sobie taki za ok 12 zl i nie jestem zadowolna,nie matuje i nie kryje( choc to puder kryjacy..)

Gość niezapominajka30
najnowszy Rimmel jest bardzo dobry