Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieńka20

operacja palców u nogi - miał ktoś bo bardzo sie boje

Polecane posty

Gość kasieńka20

moje palce u nogi zakręcaa sie w strone małego i dzis byłam u ortopedy i powiedział mi ze cos takiego da sie zrobic operacyjnie i ze jak przyjde na nasteppna wizyte to da mi skierowanie do szpitala na operacje . przyznam sie ze przestraszyłam sie moze ktos tu z was miał cos takiego i bedzie umiał mi pomóc a mianowicie na czym ta operacja polega czy boli czy zostaja jakieś blizny i czy jest to jakis skomplikowany zabieg oraz jeszcze jak macie jakies inne porady dla mnie to tez bede bardzo wdzieczna wsumie myslałam ze zapisze mi jakies gumki korekcyjne albo cos ale nic niepowiedział wiec pewnie nic by u mnie nie pomogły

Gość kasieńka 20

Gość Kasieńko
Czy lekarz ortopeda nie powiedział Ci co jest powodem tej choroby? Co to wogóle za choroba?:O I dlaczego zaraz operacja? Przecież istnieje jeszcze rehabilitacja. Chyba jakieś zabiegi mogą więcej zdziałać,niż zabieg chirurgiczny. A jeśli sie okaże,że stracisz władzę w palcach,bo uszkodzą Ci jakiś nerw? Co ma często miejsce.:D:P:D:P:D:P: Skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem ortopedą traumatologiem. Bo może to schorzenie kręgosłupa spowodowało wykrzywienie palców?;)

Gość kasieńka 20
lekarz nie powiedział mi nic na ten temat bo poszłam do niego z bólem nadgarstka a o palcach u stóp powiedziałam mu przed wyjściem zobaczył je tylko i powiedział ze to sie da wyleczyc operacyjnie ( ja zapytałam czy da sie to wyleczyć ) i ze przy nastepnej wizycie wypisze mi skierowanie do szpitala . a powiedz mi o jakich zabiegach ty mowisz . ja wumie chciałam sobie kupic takie gumki korekcyjne 8zł jedna ale teraz w takiej sytyacji nie wiem co robic

Gość kasieńka 20
czy jest tu dzis oze ktos co wie na czym polega ta operacja i czy to moze byc jedyny sposób na wyleczenie tego