Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia23

CZY POJAWILA WAM SIE KIEDYS BARDZO JASNIUTKA LINIA NA TESCIE?

Polecane posty

Gość Misia23

Zrobilam juz trzy testy, caly czas to samo bardzo jasniutka linia, widoczna pod swiatlo, w miejscu gdzie powinna pojawic sie ciaza. wiem ze to przesada ale bardzo pragniemy z mezem dzidziusia. test wykanalam w 19, 21 i 22 d.c. czy wykanalam go za wczesnie? czy mialyscie juz takie przpadki? prosze napiszcie swoje spostrzerzenia. nie bede pisac nic o objawach typu bol brzucha i powiekszone piersi bo sa czesto urojona lub swiadcza o zblizajacej sie miesiaczce. NAPISZCIE COS

Gość mialam
mialalm jasna kreska, ktora po tygodniu byla widoczna krecha! Teraz jestem juz w polowie ciazy! Pozdrawiam!

Gość ja tak miałam
jaśniutka kreska świadczy o bardzo wczesnej ciąży, czyli o jeszcze b. małym stężeniu hormonu jakiegośtam - tak mi powiedziała aptekarka. I sie potwierdziło :) Życzę Wam malutkiej Fasolki ❤️

Gość WYKONAŁAM
jak już :o

Gość Misia23
SUPER! podnioslyscie mnie na duchu. dodam ze miesiac temu odstawilam tabletki. POZDRAWIAM CIEPLUTKO!

Gość sabcial
to może być wczesna ciąża, stężenie bHCG może być małe ale gdybyś chciała potwierdzenia 100% mozesz zrobić badanie krwi BHCG które określa wielkość płodu, kosztuje to trochę więcej niż test ok.20zł, albo zaczekaj 2 tygodnie i idź do lekarza. Dobra rada ale jak jesteś to SUPER GRATULACJE :)

Gość Misia23
dziekuje za odpowiedz Sabcial Buziaczki!