Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbka

Czy wy też jestescie zazdrosne o facetów kiedy sie oglądaja za innymi!!!

Polecane posty

Gość farbka

Czy macie chwile w których jestescie złe na swoich męszczyzn że się czasem zapatrzą za jakąś inną kobietą,a potem twierdzą -nie Kotek ja oglądałem sie za tym samochodem...:)

Moj sie nie oglada za babkami. Za samochodami to i owszem! Dlatego jestem dumna, ze podczas gdy inni faceci ogladaja sie za laskami i krzycza: ale cycki, ale nogi, ale tylek etc, Moj oglada sie za autami i mowi: piekne felgi!:D

Gość nie wyobrażam sobie
żeby mój facet oglądał sięza jakimiś innymi... ma super laskę więc nie ma po co sięoglądać za innymi...A gdyby tak robił to by jużtej super laski nie miał... :D

Gość pikuś
ja jestem zresztą jak każda

Gość sierota_
Taaa...jasne, już go widzę jak się za autami ogląda :P "Felgi" - ładna przenośnia :P A ja nie jestem zazdrosna - oglądam się razem z nim ;) Nooo..może trochę jestem zazdrosna, pod tym względem, że ja żadniej mam okazje się oglądać - fajnych facetów jak na lekarstwo...:( Lasek o wiele więcej :)

Gość pikuś
każdy facet ogląda się za fajnymi laskami bez wyjądku

Gość pikuś
oni są już genetycznie uszkodzeni na ładne widoki nigdy nie pogardzą

Gość ehh........
pytanie czy facet umie sie oglądać z klasą (tylko wzrokiem a nie zwrot całego ciała o 180%, bez głupkowatych komentarzy a już napewno bez porównań i nie w polowie zdania, jednym słowem w sposób prawie nie dostrzegalny)...jak umie to nie ma sprawy, mozna się przyzwyczaić...ja ze swoim to sie razem oglądamy...już tak mam że jak widze atrakcyjną dziewczynę to się lubię obejrzeć, przyjrzeć jaki ma fryz, ciuszki, makijarz.

Gość nie wyobrażam sobie
już nie przesadzajcie i nie generalizujcie! Nie wszyscy faceci sięoglądają za laskami.. I nie mówcie że są tak zaprogramowani, to takie łatwe- tłumaczyć sobie... Napewno nieraz jakaś ładna laska pojawi sięna horyzoncie i może mój facet nawet pomyśli że ładna ale napewno nie obejrzy sięza nią gdy idzie ze mną. Dla mnie to nie do pomyślenia... Ja zresztą też czasem idzę spoko faceta na ulicy ale nie ogladam sięza nim przy moim facecie. Trochęszacunku! Jak idzie sobie sam to może nawet sięogląda, ale napewno nie przy mnie! Razem potrafimy przejrzeć Playboy'a albo ocenić jakąś aktorkę itp, ale zawsze mój facet daje mi do zrozumienia że ja jestem dla niego najpiękniejsza...

:D Oj smieszycie mnie dziewczynki, smieszycie... Wiedzialam, ze bedzie pelno zawistnych wypowiedzi, ze \"a wlasnie, ze sie oglada\" :D To, ze wasi faceci sa tak pusci, nie znaczy, ze wszyscy tacy sa... Jak sie chodzi z dresem, ktoremu tylko \"fajne dupy\" we lbie, to takie sa skutki :D Ha! Ha! Ha!

I jeszcze jedno: Macie pretensje, ze wasi faceci gladaja sie za laskami, a same zalujecie, ze "fajnych facetow jest malo i nie ma sie za czym ogladac". No gratulacje...

Gość mój się nie ogląda
nawet mnie to dziwi- no jego sprawa... oglądał się tylko za mną, ale odkąd chodzę koło niego- nie musi;)

Gość nie wyobrażam sobie
no, widzę że parę osób podziela moje zdanie :) Inteligentni faceci są widać zajęci :) Więc niektórym musieli zostać tacy co sięoglądająza laskami :) Dobranoc panienki ;)

Gość ja nie mam czasu
na to, żeby zwracać uwagę na to czy mój facet się ogląda za innymi, bo w tym czasie się skupiam na tym, czy się przypadkiem inni faceci się za mną nie oglądają. Zazwyczaj właśnie nie jestem rozczarowana, bo się akurat oglądają i wtedy poprawia mi się nastrój i nawet nie myślę na kogo się właśnie gapi mój facet, bo wiem, że on i tak będzie ze mną. Haha.. :>

Gość Lerajie
moj facet za innymi?? ja mam inny problem to laski ogladaja sie za nim!! ale nei wiem co jest gorsze uwieżcie! czasem gdy dziewczyny nie wiedza ze jest ze mna podchodza i pytaja czy go znam..ggrr zastanawiam sie czy wiecej facetów oglada sie za mna czy za nim!!czasami sa tak bezszczelne ze nawet gdy On mnie całuje jest obok to inne gapia sie z wywieszonymi jezykami..fakt,dumna jestem ze jest moj itd ale czasem to trudno przeczekac..

Gość cocakarola
moj może oglada się za innymi,ale to normalne... za mną też oglądają sie inni mężczyźni i On ma też tego świadomość,bo to zresztą widać,gdy idziemy chodnikiem wtedy mówi do mnie...oni mogą na Ciebie patrzeć,ale ja Cie mam i wtedy wiem,że nawet kiedy On oląda się,to to nie ma zadnego znaczenia.Kocha tylko mnie!