Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakana 20latka

Biorę Diane35 i ciągle płaczę.

Polecane posty

Gość zapłakana 20latka

Siedzę i rycze, na niczym nie mogę się skupić, czytam i nie rozumiem liter. Czy Diane mogła spowodować stany depresyjne?? Kiedy pół roku temu brałam Diane nie miałam takich problemów.

Gość nas o to nie mozesz pytac
bo kazdy organizm jest inny! Ja przyjmuje Diane 4ty miesiąc i nic mi nie jest! najlepiej idz z tym do ginekologa i zmieni ci tabletki!

a moze teraz masz sesje albo jakiś inny stresujący okres w życiu? oczywiście wybierz się do lekarza, ale może najpierw sprawdź czy Twoje zachowanie to na pewno z winy tabsów?

Gość agata----
hey zaplakana tez tak mialam

Możliwe, jak brałam Cilest to dwa tygodnie przeryczałam. Bierzesz jako antykoncepcję, czy leczniczo? Jeśli antykoncepcyjnie, pogadaj o zmianie pigułki, jeśli leczniczo - spytaj lekarza, czy nie zażywać witaminy B6. Z tym, że ona trochę w dużych dawkach obniża skuteczność działania, dlatego poradź się lekarza, nie na własną rękę.

Gość zapłakana 20latka
Biorę z powodu trądziku, niestety nic innego na mnie nie działa, żadne inne tabletki anty nie pomagają, tylko Diane potrafi wyleczyć mi trądzik. Mam stresujący okres przez całe swoje życie, ale nigdy nie załamywałam się tak jak teraz. Chciałam się tylko dowiedzieć czy Diane35 może być tego przyczyną, jak tak dalej pójdzie to boję się, że pojawią się myśli samobójcze:(:(:(:(:(:(:(

Gość Ciocia dobra rada...
ja tez mialam takie stany depresyjne-wydaje mi sie ze wlasnie po dianie, ale pozniej zmienilam tabletki a stany depresyjne nadal trwaly i jakos sie z tym uporalam i narazie jest ok. Ale zawsze zganiam to na tabletki;)

Gość zapłakana 20latka
Jakoś sobie poradzę, to w końcu nie jest powód do przerywania tabletek. Dziękuję wszystkim za rady i słowa pocieszenia🌼

Gość AAAAAAAAAAAAAA
Kurcze, ja tak miala po cilest-bylam wtedy z chlopakiem na wakacjach, bylo super a ja plakalam 24 na dobe... horror. Odstawilam ten syf i po dwoch dniach mi przeszlo, wszystko wrocila do normy. Z tego co wiem, diane to jeszcze wiekszy syf. Masz za delikatny organizm i wydaje mi sie ze ciagle plakanie to jest wystarczajaco powazny powod do przerwania stosowania tabletek. Zmien sobie na jakies ktore maja mniej skutkow ubocznych!! Pozdrawiam

Gość zapłakana 20latka
Płacz ustąpił[kwiatek

Gość arletta34
niestety po tym... ja nawet przestalam miec ochotę na seks, przestal mnie calkowicie interesować i wtedy uznalam że dosyć koniec z Diane

Tez tak mialam podczas stosowania Diane35. Depresje, placz o byle co, albo i bez powodu.. Pomoglo dopiero odstawienie.

Gość kinga5
hej ja tez brałam diane tobyły moje pierwsze tabletki i tezmiałam tzw doły depresje ,płacz i straszne migreny postanowiłam odstawic i ok teraz mam jeanine i jest spox...

kurcze, naprawdę każda z nas jest inna. wy tutaj tak narzekacie, a ja przy dianie czulam się wspaniale, mialam większy biust i ogromna ochotę na sex. i... chyba wróce do diany :)