Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sara-Mała-Księżniczka

Jak dbać o siebie w tych miesiącach...??

Polecane posty

Witam, będę mamą (cóż za cudowne słowa uczucie i wszystko)... :) Póki co bardzo urosły mi piersi, jest to 6/7 tydzień. Chciałabym dowiedzieć się jakich kosmetyków używałyście podczas ciąży - jakie polecacie, jest tego dość sporo na rynku i nie wiem na co się zdecydować, stąd prośba o pomoc :) dziękuję i pozdrawiam...

ja nie zmienilam szczegolnie kosmetykow. przed roztepami bronilam sie Mustella, ale jest drogi, wiec tylko na piersi, a uda i brzuch tym co zawsze, nivea. nie chodzi o jakies super cacka, tylko o natluszczanie skory. jesli chodzi o ine aspekty dbania o siebie - jedzenie dobrych rzeczym unikanie wszelakich fast fodow, pasztetow, coli itp. duzo spac (szkoda ze nie mozna wyspac sie na zapas.....), odpoczywac i cieszyc sie...

Witam szczęśliwą przyszłą mamunię!!! Ja uzywam do biustu kremu Mustela, jest drogi - ok. 70 zł, ale dobry - biust urósł mi dobre 1,5 numeru i roztepów nie mam. Mozna go stosować od poczatku ciąży. Brzucha nie mam duzego, biodra tez mi nie urosły, więc tu drogą Mustelę sobie darowałam. W Rossmanie kupiłam żel pod pryszmnic i oliwkę Baby Dream dla kobiet w ciązy i tego uzywam. Sa niedrogie - ok. 7 zł. Kremu i oliwki uzywam 2x dziennie. Podrawiam serdecznie 🌻

super dziękuję :) zaopatrzę się dziś w tę Mustellę :D jem zdrowo, spać hmmm kładę się juz z przyzwyczajenia ok. 24/1 a wstaję o 9 - mam do pracy na ok. 11 - może powinnam zmienić godziny snu??