Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krabiec

niezręczne sterczące suty

Polecane posty

Mam bardzo jędrne sterczące sutki. Niekiedy przypominają bardzo kobiece sutki (ale i tak dużo wieksze...:/). Jest to okropne. Moi znajomi często się ze mnie śmieją, a w lato gdy sutki \"wypychaja\" T-shirt, który mam na sobie do przodu (czego nie da się zauwazyć!:() krępuje się, ponieważ niektórzy przechodnie dziwnie na to patrzą. Próbowałem isę do tego przyzwyczaić i lekceważyć głupie komentarze i gapienie się ludzi na moją klatę, ale niepotrafie. Jest to bardzo uciążliwe i niezręcznie. Nie miałem jeszcze partnerki, która by to akceptowała. Co mógłbym zrobić, żeby mieć normalne suty jak mężczyzna. Czy tylko ja borykam sie z taką dolegliwoscią? Prosze pomóżcie.

Gość może jesteś
przy kości-mój znajomy ma piersi jak nastolatka- sterczące sutki poniewaz ma nadwage

Nie, niestety to nie jest problem z nadwagą... Mam 170 cm. i waże 56 kg. czyli nie mam nadwagi.... :/.

Gość A co jest nie tak
Drogi czlowieku. Idz do endokrynologa. Byc moze jest to zwiazane z jakims zaburzeniem hormonow. Ach i nie przerazaj sie zaraz. Byc moze nalezy wyregulowac u Ciebie hormony zenskie ( mezczyzni tez je w sobie maja, podobnie jak kobiety testosteron) i wowczas Twoj problem zniknie?? Pozdrawiam

Gość do autora-
a jeśli nic nie bedzie się dało zrobić a jest to dla Ciebie już bardzo męczące to może... operacja plastyczna ??