Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniak

Gdzie w W-wie mogę zrobic dziecku echo serca - pilnie.

Polecane posty

Gość moniak

Gość misiakowa
a nie ma w warszawie szpitala dzieciecego???? na pewno jest wiec zadzwon tam, na bank jest w nim oddzial kardiologiczny oraz przychodnia kardiologiczna przyszpitalna :-)

Gość moniak
Sa w Wa-wie szpitale dziecięce ale rzeby dostac się do poradni kardiologicznej trzeba czekac pare miesięcy. Muszę zrobic dziecku echo serca na już. Jeśli ktoś robił to badanie prywatnie bądź państwowo to proszę o opinie i adresy. Z góry dziękuję.

Gość misiakowa
ja co prawda nie jestem z wawy, ale bylam z moim synkeim u kardiologa i potem mielismy ech robione dziecko wtedy mialo ze dwa tygodnie wiec lekarze poszli mi na reke i wszystko przyspieszyli

Gość moniak
Moje dziecko ma 5 lat i jakieś szmery w sercu. Na tyle jest to poważnie że do tego dochodzi u niego niedoczynnośc tarczycy i wcześniejsze epizody zaniewidzenia. Dr endokrynolog zlecił jak najszybsze badanie kardiologiczne dlatego szukam adresów.

Gość misiakowa
no to ciezko, ale tez sie w sumie dziwie temu lekarzowi, ze skoro to powazna sprawa to on sam mogl skierowac na pilne echo, dla niego to przeciez drobnostka

Gość moniak
Zapukałam w sumie do wszystkich szpitali w Wa-wie ale bark terminów. Szukam teraz prywatnych lecznic gdzie wykonują takie badania.

Gość misiakowa
przykre to co piszesz, teraz nawet zeby sie do lekarza dostac to trzeba miec znajomosci, porazka moze masz znajomych ktorzy sa lekarzami i mogliby ci pomoc

Gość moniak
Gdybym miała to na pewno nie szukałabym pomocy na forum. Pójde jutro jeszcze do lekarza pierwszego kontaktu może ona coś wymyśli.

Gość misiakowa
w kazdym badz razie zycze ci powodzenia i duzo zdrowia dla dziecka :-)

Gość moniak
To takie upragnione, wymarzone dziecko - to niesprawiedliwe że życie tak nas potraktowało. Przynajmniej są życzliwi ludzie którzy rozumieją problemy innych. Dziekuję bardzo za dobre słowo i również życzę Wam dużo dużo szczęścia i zdrowia.

Gość misiakowa
u mojego tez wykryto szmery na sercu, lekarz skierowal na echo i sie okazalo ze maly ma w serduszku strune ktora drga i stad te szmery, to nic groznego nie jest, ona z czasem sie przerwie :-) zycze aby twojemu dziecku nie bylo nic powaznego i glowa do gory

moniak jesli jeszcze nie znalazlaś to zajrzyj tutaj i popytaj http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24429, to jest forum o wadach serca i duzo jest tu rodzicow zorientowanych w temacie.Moja córeczka też urodziła się z wadą serca pozdrawiam

Gość sylviai
Chciałabym odświeżyć... kochane wiecie gdzie można w Warszawie szybko wykonać echo serca, dziecko właśnie skończyło 2 latka. Może być prywatnie. Pilne!!

Możesz spróbować w Poradni Karney to na Żoliborzu, chodzimy tam z naszą córcią między innymi na szczepienia, wiem że echo serca maluchom też wykonują. I strasznie miła tam zawsze atmosfera :) powodzenia :)