Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawdzajaca

DO WSZYSTKICH, KTORE ODSTAWIŁY PIGUŁKI... zajrzycie i dajcie komentarz

Polecane posty

Gość Ciekawskaaaaaa90
dlaczego odstawiłyście pigułki? Planujecie dziecko z partnerem? Czy dlatego, aby mieć regularny okres? Co w takim razie z antykoncepcją?

Gość Ciekawskaaaaaa90
Pytam, bo nie wyobrażam sobie teraz odstawiać tabletek i nie wyobrażam sobie kochania się z facetem w prezerwatywie.

Gość Mercilon
Ciekawskaaaaaa90, u mnie jest kilka powodów: obniżone libido, suchość pochwy, bóle przy stosunku, to chyba najbardziej wpłynęło na moją decyzję. Prócz tego chcemy powiększyć rodzinę, więc tabletki nie są wskazane. Niestety jak pisałam wcześniej, przez tab mam rozchwiany układ hormonalny i póki co nie wiem kiedy będę mogła zajść w ciążę.

witam wszystkich, ja odstawilam tabsy bo chcemy z mężem mieć drugiego dzidziusia... wszystko odbyło się jakos dziwnie.... brałam YAZ... 9 miesięcy... w trakcie brania ostatniego opakowania w podczas różowych tabletek 6 dni przed tabletkami placebo dostałam plamień, nic sobei z tego nie robiąz ( za rada lekarza) brałam dalej różowe tabsy, gdy się skonczyły nie wzięłlam juz tabletek placebo tylko czekałam na okres, który nie nadszedł .... miałam tylko 2 dniowe plamienie.... czy to bylo krwawienie z odstawienia? teraz czekam na normalny okres...... i główkuję kiedy raczy nadejść... co z moją plodnością, czy uda mi się zajść w ciążę... ehhh..... ogólnie bardzo polecam tabsy... komfort psychiczny ze jesteś bezpeiczna jest bezcenny

"i główkuję kiedy raczy nadejść... co z moją plodnością, czy uda mi się zajść w ciążę... ehhh....." Pewnie się uda, ale odczekaj trochę ze staraniami zanim unormuje Ci się gospodarka hormonalna. Opóźnienia są normalne. Możesz iść do ginekologa, dostaniesz luteinę na wywołanie.

Dzięki.... tak, wybieram się jutro do mojej ginekolorzki... ciekawe co mi powie.. pewnie czekać..ale pogadać zawsze warto!!!