Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kradne nicki

naj bardziej zenujace wpadki......

Polecane posty

jesli chodzi o przylapanie na uprawianiu sex milosci jak kto woli zapraszam do wypowiedzi bo kazdy ma takie sytuacje na koncie a pozniej wybierzemy naj leprza wpadke

Gość brbytbtb
czym sie rozni sex milosc od normalnego sexu? :D:D:D

Gość podaj swoj przykład
a tak naprawde taki temat juz był :P

Gość Dr Gę_So_Woo
naj leprze jest gęsiwo:D

technicznie rzecz biorac niczym :) tyle ze inne okreslenie zeby nie bylo ze sie zle wyrazilem czy wulgarnie bo tu byscie na mnie napadly :D

Gość Megawpadka
Wtedy kiedy z facetem uprawiałam seks analny i niestety na jego członku znalazły się pewne ilości kału.. myślałam, że umrę ze wstydu, na szczęście on zareagował w odpowiedni sposób. hm.. a czułam się takaaaa wypróżniona!

mozliwe ze taki temat juz taki byl ale ja w nim nie uczestniczylem wiec tak jak by go wogole nie bylo hehehe :D a jesli chodzi o mnie to bylo takich wpadek i to kilka 1 jak moja luba mi obciagala a moj ojciec wpadl do pokoju a ja w sumie z zaskoczenia tyle co sie zdazylem czyms przykryc a ojciec wyszedl szybciej jak wszedl hehehe 2 jak sie kochalem ze swoja luba a ona piszczala i kwiczala pod koniec a pozniej sie okazalo ze nie zamknelismy drzwi od balkonu a sasiedzi na ogrodku sobie jak gdyby nigdy nic siedzieli i sie opalali a moja sie darla jak opetana hehehe

Gość fan pissingu
tez bym chcial zeby mnie jakas olała

Gość onaonaonaona
nie olali cie ale taki temacik juz byl... smieszne te twoje wpadki ciekawa jestem jak twoj ojciec to wszystko pozniej skomentowal....:P

pozniej to nie bylo temetu i tak byla nie zreczna sytuacja i nie bylo co komentowac :P i co z tego ze taki temat byl to poprostu go odswiezam :)

Gość ojejejejejejeje
A mnie sie przydazylo cos prawie;) Jestesmy z moim facetem w pokoju, cale szczescie drzwi zamkniete:). Jestesmy bardzo podnieceni, na dole calkiem nadzy:) a tu moja mama puka do mojego pokoju:) i cos chce ja panika;) krzycze MAMO juz zaraz zaraz przyjde poczekaj!!!!!!!!!!!!! i z tego wszystkiego malo sie nie zaplatalam w cale to ubranie i w ogole;) ale bylo smiesznie;)

Gość odswiezam

Gość niesmiala_*
a mi sie zdazylo podczas stosunku pierdnac ale kicha byla :P

Gość prykacz
a komu sie nie zdarzylo:P

Gość niesmiala_*
niby tak ale jak glupio dziwna sytuacja :)

Gość eeeeeyyyya
Opowiem jaka historia przydarzyla sie mojemu znajomemu otoz zostal sam u siebie w domu ze swoja panna i milo spedzali czas romantyczna atmosfera i wyladowali w lozku i sa w trakcie i nagle kolega slyszy ze ktos wchodzi do domu okazalo sie ze to jego babcia z dziadkiem wpadli z wizyta [a ze byli sami w domu nie zamkneli dzrzwi od pokoju] od progu babcia mowi halo halo jest tam kto ??? i wchodzi do domu i otwiera drzwi pokoju a tam kolega z dziewczyna w lozeczku leza jeszcze nadzy babci sie troszke goraco zrobilo z emocji i wyszla z pokoju szybciej niz weszla :D:D

Gość A ja ...
z moim obecnym mężem kiedyś.....e jednak się wstydzę.

Gość gość
bo dziewczyna byla obok czy bo majtki ci sie zsunely?::DD:D

Gość ja tez napisze a co -D
gdy byłam u mojego faceta w domu, kochalismy sie u niego w pokoju. W drzwiach nie było zamka, ale jego rodzina ma na tyle kultury ze nie wchodzi nam nigdy bez pukania :-D Tym razem sytuacja byla awaryjna, mojego faceta ojciec wparował do pokoju bo pilnie czegos chcial. A my w pozycji.... hm....na pieska, bez ciuchów, i nie było niczego pod ręką zeby sie przykryc :-O wszystko na podłodze :-O Jego ojciec oczywiscie szybko zrobił w tył zwrot i śmiał się z nas.... jeszcze przez kilka godzin nie mialam odwagi wyjsc z pokoju, tak mi było wtyyyyyyd :-O

a propo wypadow nad morze pojechalam nad morze z kolegami mojego chlopaka poszlismy sie kapac bylo milo i przyjemnie po jakims czasie koledzy poszli na plaze a ja ze swoim zostalam w wodzie i sie wyglupialismy w koncu tez wyszlam a moj jeszcze zostal gdy juz podeszlam do recznika koledz jakos sie dziwnie na mnie patrzyli a jeden znaczacym wzrokiem dal mi do zrozumienia ze wyszla mi cala piers ze stanika pomijam ze obok na plazy robotnicy stawiali jakas rampe i tez nie mogli oderwac wzroku myslalam ze sie spale ze wstydu

Gość do celyna
chyba tematu nnie zrozumiałaś

Gość do celyna
ja kiedyś gotowałem mojemu tacie obiad i z ciekawości zaczęłam sobie wpychać w odbyt gotowane warzywa: kalafiora, brukselkę, ziemniaka i marchewkę. fajnie było, bo takie ciepłe warzywka są jak termofor, tak przyjemnie grzały od środka. tacie też smakowały na talerzu. to jest moja tajemnica i nikomu jej nie powiem.:)

Gość mialam
ale sie wstydze :O

z moja żona kochalismy sie i przyjechała kuzynka otworzyła siostra ale podobno jak po czasie żeśmy wyszli to mieliśmy takie wypieki na twarzy że od razu było wiadomo wszyscy się śmiali i żucali dwuznaczne teksty :) ach duzo by ło tego...

no to ja tez napisze :P mialam takich sytuacji chyba ze trzy :) 1 - kochamy sie z moim facetem u mnie w pokoju - drzwi uchylone ale nikogo nie bylo w domu. Mam psa... Mamy zwyczaj z moim mezczyzna kochac sie nie raz tylko przynajmnie \\j 2 razy oczywiscie uzywajac kondonow. gdy skonczylismy 1 raz zalozyl 2 kondona i znowu jechana ( tamtego rzucil na podloge :P ) gdy bylo po wszystkim wpadli rodzice :) wyszlismy ode mnie z pokoju jak gdyby nigdy nic a na przedpokoju pies z kondonem w zebach wita moich rodzicow... wyobrazcie sobie ze moja matka zrobila sie czerwona jak burak bo myslala ze to ich heehhe wiecej nie napisze bo mi sie nie chce :P

Gość lorrrra
ja jak kochalam sie ze swoim facetem, to na jego plecy wskoczyl jego york terier i zaczal gwalcic jego koszulke, ale to wygladalo komicznie, najsmieszniejsze jest to ze to byla suczka, hehe...