Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daniella...

Tzw gęsia skórka

Polecane posty

Gość Daniella...

Prosze o pomoc bo już nie wiem co mam z tym fantem zrobić. Mam na ramionach i przedramionach tzw " gęsią skórkę" - czerwone krostki, ramiona są szorstkie, nie mogę sie tego pozbyć poradzcie coś prosze...

Gość mam ten sam problem
od urodzenia....głównie na rekach, szyi i noga (uda)... wielu rzeczy próbowałam i ...szkoda gadac,ale ... ostatnio zaczełam uzywac balsamu Garnier (czerwony) i szczerze mowiec za duzo nie moge powiedziec (jeszcze) uzywam go od niedawana,ale .... jak na dwa tyg stosowania wieczorem (dzien w dzien) i rano (ale czasem zapominam) to jest lepiej...skóra jest stale nawilzona,nie jest sucha i nie mam tego ohydnego uczucie szorstkosci....ciekawa jestem jaki bedzie efekt po dłuzyszym stosowaniu. Polecam !

Gość Daniella...
Ok, spróbuje tego balsamu chociaż już uzywalam wielu i nic nie pomagalo, a jak już to na jakiś czas .Może jakieś tabletki, maści???

Gość karthka.
aha, przypomniało mi sie jeszcze,ze kiedys chodziłam do dermatologa na zabiegi smarowania tzw zimnym azotem...stosowałam go akurat na inna przypadłos (i tylko na twarz) ale nie ukrywam,ze troche mi ja wygładziła.....aczkolwiek to proces długotrwały

Gość Daniella...
Czy ktoś zna jakieś preparaty kóre poskutkowaly? A może od zwenątrz jakieś tabletki?