Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Daniella...

Tzw g臋sia sk贸rka

Polecane posty

Go艣膰 Daniella...

Prosze o pomoc bo ju偶 nie wiem co mam z tym fantem zrobi膰. Mam na ramionach i przedramionach tzw " g臋si膮 sk贸rk臋" - czerwone krostki, ramiona s膮 szorstkie, nie mog臋 sie tego pozby膰 poradzcie co艣 prosze...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mam ten sam problem
od urodzenia....g艂贸wnie na rekach, szyi i noga (uda)... wielu rzeczy pr贸bowa艂am i ...szkoda gadac,ale ... ostatnio zacze艂am uzywac balsamu Garnier (czerwony) i szczerze mowiec za duzo nie moge powiedziec (jeszcze) uzywam go od niedawana,ale .... jak na dwa tyg stosowania wieczorem (dzien w dzien) i rano (ale czasem zapominam) to jest lepiej...sk贸ra jest stale nawilzona,nie jest sucha i nie mam tego ohydnego uczucie szorstkosci....ciekawa jestem jaki bedzie efekt po d艂uzyszym stosowaniu. Polecam !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Daniella...
Ok, spr贸buje tego balsamu chocia偶 ju偶 uzywalam wielu i nic nie pomagalo, a jak ju偶 to na jaki艣 czas .Mo偶e jakie艣 tabletki, ma艣ci???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karthka.
aha, przypomnia艂o mi sie jeszcze,ze kiedys chodzi艂am do dermatologa na zabiegi smarowania tzw zimnym azotem...stosowa艂am go akurat na inna przypad艂os (i tylko na twarz) ale nie ukrywam,ze troche mi ja wyg艂adzi艂a.....aczkolwiek to proces d艂ugotrwa艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Daniella...
Czy kto艣 zna jakie艣 preparaty k贸re poskutkowaly? A mo偶e od zwen膮trz jakie艣 tabletki?

Udost臋pnij ten post