Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karthka.

Co to za bóle/?

Polecane posty

Gość karthka.

Od jakiegos czasu (od sylwestra) czuje jakies dziwne bóle w lewym dolnym rogu pleców...wydaje mi sie ze tam jest nerka...ale boje sie myslec ze to poczatek jakies choroby zwiazanej z nerkami... bole zdarzaja sie sporadyczne,ale raz do tego stopnia,ze nie mogłam siedziec,chodzic itp....mam 21 lat wiec korzonki chyba nie wchodza w gre...chyba.... miał ktos cos podobnego,czy to faktycznie musi wskazywac na problemy z nerkami? tym bardziej,ze np do łazienki nie chodze czesciej niz zawsze,problemow z siusianiem tez nie mam.Wiem,ze powiecie za najlepiej isc do lekarza,ale chciałabym sie najpierw zorientowac co nieco;)

Gość ololk
Dlaczego wykluczasz korzonki ? Przecież nie są zależne od wieku... a to na nie wygląda :-0

Gość poloi
wiesz ja mam 17 lat i to byly korzonki

Gość karthka.
nie wiem...tak mi sie wydawało,ze korzonki to tylko starszych ludzi dotycza....po za tym wydawało mi sie takze ze bol zw. z korzonkami to raczej cała dolna czesc pleców,a mnie tylko z lewej strony...

Gość poloi
w takim razie moze trzustka

Gość poloi
bo od trzustki bol promieniuje az do kregoslupa i dolnej czesci plecow

Gość karthka.
trzustka powiadasz ?? nie wiem, kurczne...nigdy nie miałam zadnych problemów z trzustka...eh...nic chyba jedyne wyjscie - do lekarza albo wyjsc z załozenia ze samo przyszło samo pojdzie ;p

Gość lepiej idź do lekarza

Gość aaaaaaaaaaaaaaaa
wiesz co ja mam taki bol z prawej strony od jakiegos czasmu mam wrazenie ze jest to spowodowane tym ze czasami krzywo siedze tak jakby na jednym boku