Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARY JANINA

...Jakby mnie ZDRADZIŁ ... !!

Polecane posty

Gość MARY JANINA

Możliwe że robie z igły widły, ale ... On -22 lata Ja-18 On- koło 23 dziewczyn Ja -3 (nie dla tego że się nie podobam , tylko dla tego że nie chciałam byćz kimś kto nic dla mnie nie znaczy) On- podobno 3 partnerki sexulane ( mówił że kochał się z tymi, które kochał i z którymi był najdłuzej) Ja- jeden- On Jesteśmy razem 1,5 roku. Straciłąm z nim dziewictwo, bo myślałąm że koochał się z dziewczynami bo je kochał. Mówił że miał tylko dwie wcześniej. Ostatni z nim rozmawiałąm i okazało się że miał jednak trzy (+ laska o 5 lat od niego starsza) Jak potem obliczyłam kochał się z nią wtedy kiedy chodził z drugą , z tą z którą się kochał. Co tu dużo mówić, poczułam się zdradzona, choć nie dokonca. Boli mnie to że ja mu oddałąm to co było dla mnie najważniejsze dlatego że myślałam że nie jest jak każdy facet. Najbardziej boli to że był zdolny zdradzić , choć mi mówił że nie potrafiłby czegoś takiewgo zrobić osobie którą kocha. Tłumaczył że z tamtą widywał się raz na trzy miesiące i dlatego tak zrobił. Pogodziłam się tym że miał wcześniej kobiety ... że sięz nimi kochał itd. Ale o tej nie wiedziałam !!! Byłam przekonana że ja jestem trzecią. A tu ... niespodzianka !!!! Szkoda tylko że mi jest przykro bo chciałam tylko wiedzieć, a nie byc oszukiwana !!!! Bolało to co zrobił :( Czy rozumiecie czemu się złoszczę , czy nie mam powodów ?! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(::(:(:(:(

Każdy facet chce być pierwszy, ale kobiecie wstarczy, gdy będzie ostatnia...

Gość sebol27..
jak raz zdradził to i drugi raz zdradzi :p

Gość MARY JANINA
Seksowna, jeśli masz takie wyobrażenia to spoko. ja podziękuję. Jest mi przykro cholerka :(

Gość MARY JANINA
ZApomniałam dopisać dalszej części. Jednak ta "trzecia" z nim nie współżyłą , tylko chciałą mu zrobić loda .... ale mu nie stanął bo wcześniej _____ ;/;/ :( I znalazła się "czwarta z któą to robił" A jak się okazało, po dokładnej analizie i niezawodnej pamięci. Mówił że to ze mną pierwszy raz uprawiał sex oralny tzn. że ja pierwsza go tak pieściłam. To juz perwa. Ostatnio się z nim coraz częściej kłócę. Jestem cholernie zazdrosna ... o wszystko, o nic ~!!! O to że rozmawiał , o to ze się obejrzał itd. Męcze się a on mi w tym pomaga. Oczekuję jedynie szczerości, a po takich "akcjach" nie wiem czego się spodziewać ;/