Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz W.

Niespełniona, nieodwzajemniona milość.

Polecane posty

Skromna ... - jakos sie trzymam ;). Gdzies juz pisalem na tym temacie..poludniowo-zachodnia czesc Polski. Wole nie mowic, gdzie dokladnie. Zreszta internet jest tylko pozornie anonimowy ;).

Witam :) nie pojawialam sie tak jakos wyszlo,ale wciaz pamietam o was :) TOMASZU W co tam u ciebie,jak sprawy sie maja na dzien dzisiejszy? Wiesz jest takie przyslowie \"nigdy nie mow nigdy\".Jeszcze pokochasz i wspomnisz nasze slowa :) JESTEM KOBIET- pozdrawiam ,od jakiegos czasu sie nie pojawiasz ,mam nadzieje ze wszystko dobrze u ciebie? EGOISTO- pozdrowionka I dla bywajacych i zagladajacych tu.

Gość egoistoo
Witam.. U mnie samopoczucie lepsze...ale lepiej nie zapeszac;) Tomku, napisaleś.. pewne mysli przeszly.. :) tzn., ze nalezy zawsze przeczekac zle chwile i nigdy nie podejmowac jakis 'drastycznych' decyzji. Jestem przekonana, ze 'blokada' na inne kobiety tez kiedys minie.. bo zazwyczaj tak sie dzieje, ze po 'starym' przychodzi nowe.. calkiem niespostrzezenie, czego Ci zycze i nie mow mi tu, ze tak nie bedzie ;)( bo cos tam) bo bedzie! koniec i kropka :) pozdrawiam milo wszystkich dzieki za pozdrowionka🌻

Gość egoistoo
:)

Gość egoistoo
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.:))) J.

sabcia2006 - tylko nie stary pierniku ;)! Ale ten czas leci..nieco za ponad 2 miesiace skoncze 24 lata..zalamka :D. egoistoo - Tobie tez wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :)! mp3. - Nie ma o czym mowic. Caly czas ja kocham. Mysle o niej i zastanawiam sie co moge zrobic..ale to juz nie ma przeciez znaczenia, jestem dla niej nikim.

Witaj Tomasz;) Nie smuć sie nie ty jedyny, który zaznał smak zdrady przez kogoś kogo sie kocha. Mnie też ktoś kiedyś zdradził - były mąż przyłapałam ich w łozku też byłam młoda miałam wtedy 23 lata, też chciałam umrzeć, lecz w ostatniej chwili sie wycofałam. Bo powiedziałam sobie, że po co bede sie zabijać...dla takiego sukinsyna...bede sobie życie odbierać..?? Nie zrobiłam tego pogodziłam sie z tym i sie rozeszłam. Z czasem złość i miłość do niego mi przeszła znienawidziłam go za to co mi zrobił. Zrozumiałam, że świat na nim sie nie konczy i zaczęłam życ od nowa. A wiesz jest takie powiedzenie: Ooba zdradzona - nigdy nie zdradzi i osoba która kiedyś zdradziła - sama kiedyś zostanie zdradzona i posmakuje tego cierpienia.Trzymaj sie i zapomnij o samobójstwie jesteś młody i jeszcze wszystko przed tobą pozdrawiam;)

Witam wszystkich po dlugiej przerwie ;). Co u stalych bywalcow tego tematu slychac? U mnie w porzadku...poraz trzeci pani Joanna mnie olala(2 razy wybierajac kogos innego, a teraz poprostu mnie odsuwajac). Jej decyzje, jej wybor nie zamierzam z tym dyskutowac...wiekszosc osob piszacych tutaj o czasie mialo racje. Wszystko przemija, wszystko ma swoje granice. Ja czuje sie juz \"wolny\" ;). W tym roku wyjezdzam chyba do Stanow(albo do Anglii, ale wole ta pierwsza opcje) i sluch po mnie zaginie :-). Mam nadzieje, ze wszyscy zdrowi i szczesliwi(oby zycie milosne wygladalo lepiej, niz u mnie). Trzymajcie sie. Pozdrawiam i do uslyszenia.

Gość agushehe
jak ja sie ciesze ze wszysktko sie poukBadaBo .pierwszy raz weszlam na ten temat i byBam w szoku ze to mialo byc dzis i kamien mi z serca spadl bo chyba bym nie usnela pozdrawiam Tomek milego zycia zycze papa

Gość agushehe
pukladalo sorki klawawiatura szaleje

Gość egoistoo
Hej Tomku, miło Ciebie 'widzieć'.. ciesze się, ze u Ciebie w porządku, moze nie do konca jakbyś chciał, ale i tak dobrze, ze dotarło do Ciebie, ze złe rzeczy mijają i nie warto robić nic złego.. Niedawno miales urodziny.. troche spoznione, ale najlepsze zyczenia z tej okazji..🌻 powodzenia i dużo radości:D:D:D J.