Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kmornikon

zatrute serca

Polecane posty

Gość kmornikon

ze zgrozą patrze na obecne pokolenie dziewczyn one nie mają serc to co kiedyś było typową przypadłością facetów rzuciło się na kobiety o ile młodych facetów uspawiedliwić może do pewnego stopnia wysoki poziom testoseronu o tyle kobiet nie usprawiedliwia nic trucizna podnana im przez czarownice - feministki zatruła ich serca nie potrafią kochać nikogo poza sobą i nawet "kochając" facetów kochają tak naprawdę siebie

Gość przesadzasz
Jednak w pewnym sensie zgadzam się z Tobą, trochę się zmieniło Teraz od kobiet wyamga się wiecej , muszą być twarde, muszą sobie radzić lepiej niż mężczyźni bo nic nie osiągną ..... Żyjemy w innych czasach, a to wymaga zmian. Ja sama urodziłam się , skończyłam szkołe w czasch kiedy o pracę nie było trudno, wychowywałam się w przeświadczeniu że po studiach DOSTANĘ pracę . I co wtopa, przez parę rat wszystko się zmieniło . Teraz nas nie stać na to aby pracował tylko FACET , aby utrzymać rodzinę musi pracować też kobieta a żeby utrzymać się na stanowisko musi być po prostu lepsza i musi to udowodnić - pamiętaj o tym że my kobiety jesteśmy w gorszym położeniu niż facet - bo pracodawca zasze się będzie bał że pracownica zajdzie w ciąże... Dlatego najpierw pomyś racjonalnie dlaczego tak się dzieje a potem ubolewaj nad zmianami i nad złorzeczeniem na FEMINISTKI - bo to nie one tylko woLNY RYNEK, DEMOKRACJA ITP.

wiesz to Wy nas tego uczycie rozkochujecie, zostawiacie, odchodzicie a my sie tylko za kazdym razem uzbrajamy aby nie cierpiec

Gość kmornikon
feministek bym nie bronił. To one wzywają kobiety by myślały tylko o sobie, to one uczą, że macierzyństwo musi ustąpić karierze to one promują mechaniczne penisy zwane wibratorami to one propagują promiskuityzm wśród kobiet to one karzą brać kobietom przykład z tego co ohydne wśród mężczyzn ... tym samym zamieniają kobietę w ohydne nie wiadomo co !

Gość kmornikon
ja przez pół życia byłem porzucany przez kobiety .. ale w nic się nieuzbrajałem. Raczej uczyłem się siebie i kobiet w nadzei, że wreszcie się uda ... i znów się nie udało. Uczę się dalej.

Gość poczytaj forum
i sam zobacz co mężczyżni piszą o kobietach

Gość przesadzasz
NIE PRAWDA - feministki walcza o prawa kobiet, - aby mogły same decydowac o sobie - aby mogły zarabiać tyle co facet na tym samym stanowisku, - aby pracoawca nie dyskryminował kobiet i zatrudniał je -aby mogły same podjąć decyzję czy chca rodzić czy nie, - i wiele innych jeszcze rzeczy Nie znasz posyulatów feministek, nie wiem skąd czerpiesz wiedzę ..... Ja widzę u ciebie raczej problem złamanego serca przez jakąś kobietę , stąd generalizowanie i złorzeczenie na kobiety, feministki Nie można generalizowac zarówno w stosunko do kobiet jak i do mężczyzn . Bo nie każdy facet zdradza a nie każda kobieta jest nieczuła . Każdy jest inny. Też byś powiedział stanowcze NIE przeciwko wrzucenia cię do jednego worka ze SKURWIELAMI !!!!

Gość kmornikon
fececi się wygłupiają ... facet to od zawsze Pinokio jeśli idzie o uczucia - dopiero kiedyś tam się w nim budzą. Z kobietami było inaczej ale obecne pokolenie to Pinokiady !

Gość kmornikon
ostatnio szwedzkie feministki walczą o legalizację poligamii i wieloosobowych związków partnerskich - o tym wielokrotnie informowały nasze media i nie mogłaś nie słyszeć. Kiedyś feminizm pełnił konstruktywną rolę, obecnie wszedł w fazę degeneracji. Osiągnął swoje cele i teraz na siłe szuka nowych, a pomysły ma ajk wyżej ... FEMINIZM MUSI ZOSTĆ ZNISZCZONY !!!

Gość amen

Gość przesadzasz
TO jest po prostu wolność samostanowienia o sobie mam ochote na bułkę to moge sobie ją kupić Nie musimy zgadzać się z poglądami innych , są różne religie - Kto powiedzaił że są gorsze on wyznawanej przez nas, Jesli ktoś lubi związki poligamiczne to niech to jest jego wybór, to że ktoś jest gejem - również to jego sprawa. Nie narzucajmy do cholery innym naszych przekonań . O to właśnie walczą LUDZIE - nie tylko feministki. Nie muszę się zgadzać z ich poglądami i z tym o co walczą ale SZANUJĘ przekonania innych, nawet jeśli mnie denerwują . NIE JESTEŚMY ALFAMI I OMEGAMI abyśmy mieli prawo mówić że czyjeś poglądy są BE a tylko nasze właściwe. Każdy żyje własnymi Wartościami i dobrze, ważne aby nie robiły one krzywdy nikomu i były dobre. To że ktoś walczy o to aby móc kochać inaczej czy zachowywać się inaczej nie świadczy o jego człowieczeństwie. Uszanuj poględy innych a inni będą szanowali Twoje.

Gość rupercik
feministki są podobnie jak aktywiści gejowscy nienasycone w swych żądaniach. Kobiety mją już równość zagawarantowaną, i w 90% zrealizowaną. Pełnej równości nie ma na świecie - nie wiem czy na przykład wiecie, że niscy zarabiają średnio wyraźnie mniej niż wysocy. Ale jakoś nie niszczą społeczeństwa z tego powodu, a feministki tak. Absolutna równość to fikcja ! Zawsze będą jakieś różnice, idzie o to by nie były duże.

Gość przesadzasz
rupiecik - generalnie masz racje, i zgadzam się z tobą że jest wiele środowisk które są dyskryminowane i coraz ich więcej o tym mówi .... np. niepełnosprawni itp. I dobrze !!!! Walczmy o swoje !!! czy jesteśmy kobietami czy facetami

Gość komornikon
sorry "przesadzasz" ale dla mnie to jesteś istotą ogłupioną przez feminizm. Według nich "wszystko wolno", nie ma norm i wartości kulturowych, nie ma tragiczności losu, nie ma dramatu życia ... jest tylko zadowolenie, dogadzanie sobie, motylko w brzuszku. To jest głupie i i infantylne. Muzułmanie na szczęście pokazują nam jak będzie wyglądało życie jeśli nie ZNISZCZYMY feminizmu. Ich pogląd nie dopuszcza swobodnego wyboru religii - trzeba być wyznawcą Proroka i koniec. Oni nie zastanawiają sie nad tym jak kochać inaczej, oni kochających inaczej kamieniują. Nie mówię aby ich naśladować ale nie możemy żyć w wiecie ułudy uważając, że życie nie ma swoich własnych praw do których musimy sie stosować, że wszystko nam wolno. Tego uczy feminizm i dlatego musi zgniąć, inaczej my wszyscy zginiemy. Biblijana metafora losu Sodomy i Gomory nie jest bajką to ostrzeżenie ... bo tak kończyło już wiele cywilizacji.

Gość odwieczny problem
... faceta można zrozumieć - bo testosteron - a kobieta .... kobieta powinna prać, sprzątać, gotować i usługiwać swojemu mężusiowi.. do tego powinna jeszcze nieźle zarabiać wychowując gromadkę dzieci, zawsze dobrze wyglądać i przede wszystkim nie marudzić ...

Gość przesadzasz
to że stawiam na wolność , nie oznacza braku WARTOŚCI, to że chemy żyć po swojemu nie oznacza bez ograniczeń . Przeczytaj uważnie to co piszę . Inne religie mają swoje zasady , jeśli ja jestem katoliczką to stosuję się do zasad katolickich , jaśli byłabym Muzeumanką stosowałabym się do zasad religii muzeumańskiej , ale chce mieć wybór jak żyć.... Ty również ..... Codziennie dokonujesz wyborów..... od tych małych do tych dużych ...... Najważniejsze aby być szczęśliwym w życiu i nie krzywdzić ludzi, realizować swoje marzenia i cele. Pomagać innym i uśmiechać się do losu. Pamiętaj też , że nawet BÓG w Nowym Testamencie jest już Bogiem MIŁOSIERNYM , zmienił się zastanawiałeś się DLACZEGO . Porównaj BOGA w Starym Testamencie a w NOWYM . Wszystko się zmienia, nie stoimy w miejscu , nawet NASZ KOŚCIÓŁ powoli bo powoli zmienia się i zmienia stanowisko .

Gość komornikon
zasadą islamu jest zapanowć na całym świecie - akceptujesz to ? Jeśłi tak co z ciebie za katoliczka !

Gość rupercik
kobiety są już stracone dla rozumu, w głowach mają feministyczną papkę

Gość jakis sobie facet
Kobiety chcialyby miec takie same prawa jak faceci - chcialyby pracowac, rozwijac sie,... - oki. Tylko, ze feministki chcialyby zachowac wszystkie prawa-przywileje kobiet, ktore uzyskaly przez wieki z powodu tego, ze byly postrzegane jako "slabsza plec" - facet mial za nia niesc siatki, facet mial ja przepuszczac pierwsza w drzwiach, facet mial jej nakladac danie na talerzyk,... - to tylko przyklady. Fajnie miec przywileje, fajnie fajnie cos jeszcze do tego zyskac. Ch. dlaczego np. faceci sa traktowani po macoszemu przez sady rodzinne - moze niech feministki o to walcza - jak rownouprawnienie, to rownouprawnienie.

Gość odwieczny problem
do jakiś sobie facet to może zaczniecie rodzić za nas dzieci, potem je wychowywać a my wtedy będziemy nosić te siatki

Gość jakis sobie facet
Wlasnie wychowuje dziecko - bardzo je kocham - takiej jednej feministki, ktora nagle poczula powiew wielkiego swiata i sobie zniknela. Co z tego, ze je urodzila?

Gość przesadzasz
Komornikon=> nie muszę zgadzać się z Islamem, ale szanuje przekonania innych. Owszem są ekstermiści i ortodoksi w religii i w polityce- tak bo są różni ludzie i różne zasady wyznają. ALE NIE GENERALIZUJĘ że wszyscy politycy to samo zło, nie mówię że Muzeumanie to oszołomy i nie mówię że żydzi to plaga. Tak samo feministki , które tu was tak bolą.

Gość przesadzasz
do jakiś sobie facet = to nie feministka zostawiła swoje dziecko tylko zły człowiek, to nie Facet nie chce zaakceptować swojego dziecka , czy zostawia kobietę samotną z dzieckiem tylko ZŁY CZŁOWIEK , skurczybyk. Znowu generalizujecie i zrzucacie całe zło na jakieś Feministki , to tak jakbyście szukali usprawiedliwienia dla złych czynów. To tak jakbym stwierdziła że chcę zdradzić swojego męża a on by twierdził że to feministki nameszały mi w głowie. To nie było by tak. To że żle postępujemy w życiu to to nasz wybór. Na szczęście za złe wybory ponosimy konsekwencję a dobre procentują. Dlatego tak ważne jest aby być w porządku wobec siebie i innych. Czy będę feministką , czy kurą domową - jeśli mi z tym dobrze i moim najbliższym również i nie krzywdzi to innych - to dobrze. I nazywajcie to jak chcecie!!!! Ale na Boga nie tłumaczcie wszystko feminizmem , czy ekstermizmem czy jak kolwiek inaczej . nazywajcie rzeczy po imieniu, - zdrzedziła, zostawiła, czy nie chciała- może geoistką była , zły człowiek ale co to ma współnego z feminizmem ja nie widzę związku

Gość feministki do piachu

Gość jak nie potrafisz sobie
poradzić z rzeczywistością to nie zwalaja tego na innych, feministki!!

Gość racja feminizm to trutka