Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agniewicz

PORADŹCIE COŚ - RANO NIE MOGĘ ZWLEC SIĘ Z ŁÓŻKA

Polecane posty

Gość Agniewicz

bez względu na to ile godzin spałam. Może jakieś tabletki wzmacniające albo herbatki, cokolwiek co Wam pomaga i mnie by pomogło. Z góry dziękuję:)

Gość aaaaaaaaaaaa
Ja mam to samo :( to chyba przez ta pore roku :(

Gość Agniewicz
Dobrze wiedzieć, że nie jestem sama:) może ktoś coś poradzi:)

Gość Agniewicz
Dziewczyny, jesteście?

Gość madzia S
m a m to samo.moim zdaniem zalezy to od podejscia do zycia,moze masz jakies problemy i nic ci sie nie chce.noi ta pora roku!!!!!!!.

Gość Agniewicz
Problemy mam pewnie jak każdy z nas:) natomiast jest to dla mnie na tyle uciążliwe, że postanowiłam iż trzeba temu zaradzić:) stąd prośba o coś energizującego co pozwoli mi normalnie funkcjonować przez cały dzień. Na pewno ktoś zna coś sprawdzonego. Liczę na Was:):):)

Gość madzia S
moze brak ci witamin .zrob sobie wyniki,lub kup sobie w aptece lub w ziolku cos na wzmocnienie.

Gość anitaja
bodymax

Gość Agniewicz
Od dwóch tygodni biorę Falvit, a i to nie pomaga:( A co to takiego ten bodymax? gdzie można kupić i i le kosztuje?

Gość madzia S
bodymax plus-energia na codzien.kosztuje ok.29zl.wiecej info. na google.kup i nie mecz sie Pozdrawiam.

Gość madzia S
w aptece kupisz.sa rowniez toniki?

Gość gownienko prawada
kladz sie wczesniej spac

Gość tez mam to samo
ale problem jest w tym ze ja nocki zarywam i to nie z mojej winy poprostu mecze sie do ok 2 a rano same wiecie..... probowalam juz bardzo wczesna pobutke aby pasc wieczorem ale nic z tego grrr...

Gość ćwiczeia
Spróbuj wstać o 15minut wcześniej i trochę poćwiczyć - skłony, pajacyk, podskoki - gwarantuję Ci że przez cały dzień bedziesz pełna energii. Wiem coś o tym bo przez ostatni m-c byłam nie do życia (praca, stres, brak ruchu), dotąd w miarę regularnie ćwiczyłam i nagle przez miesięc nic...jak znów zaczęłam energia wróciła. Żadne tam witaminki, i farmaceutyki...ćwiczenia TYLKO!!! powodzenia

Gość przesilenie
w zeszłym roku miałam tak samo , do tego zawroty glowy, aż do lekarza poszłam, bo byłam solidnie przestraszona. Oznajmiono mi że to przesilenie sezonowe - zalecenia: dużo snu, dużo przebywania na świeżym powietrzu, codziennie krótka niewykańczajaca gimnastyka (jak mi było trudno z tym :)), , więcej świeżych warzyw i wowców. No po prostu higieniczny tryb życia. A do tego magnez z wit B6 i jakieś multiwitaminy. Naprawdę jak w końcu się sobą zopieko0wałam , dość szybko lepiej sie poczułam. Agniewicz - może to być to smao, może to być objaw czegoś poważniejszego, warto zeby Cę lekarz obejrzał, może trzeba jakieś badania zrobić.. niedokrwistość, niskie ciśnienie... wiele moze być przyczyn... Dbaj o siebie i życzę zdrówka

Gość Agniewicz
Nie wiem czy da się chodzić spać jeszcze wcześniej, bo ja chodzę nawet o 22.30:) Ja też mam zawroty głowy (rano) i budzę się nawet do 1 godziny czasu, masakra. W każdym razie dziękuję wszystkim za rady i pomoc:):):)