Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem cz moge

7 lat po rozwodzie a ja GO kocham

Polecane posty

Gość kwiatuszek BBB
rada: 1. kochaj i nie mów mu o tym bo poczuje się zbyt pewnie 2.niech poczuje że jego problemy są dla ciebie ważne 3.bądz zawsze wesoła 4.zapłacz a zobaczysz jak zareaguje

Gość awe
Na pewno nie mów że go kochasz - daj mu tylko odczuć żo on i jego życie sa dla ciebie ważne. Dla mnie fakt, że dzwoni do ciebie żeby się zwierzyć jest dowodem na to, że i on o tobie myśli nie tylko jako o matce własnego dziecka. Więc masz go "w garści". Interesuj się, ale bacznie obserwuj i może wystaw na próbę tak jak radziła poprzedniczka - zwróć się do niego z problemem, bądź zdołowana i się przekonaj czy fajnie mu z toba gadać tylko jak jestes uśmiechnięta, czy stoi przy tobie nawet, kiedy "smęcisz" i jesteś normalnym człowiekiem z problemami. Mam przeczucie, że sie wam uda - dziecko by się pewnie cieszyło:)

Gość Moim zdaniem ...........
nie powinnaś być jego konfesjonałem. Jeżeli tobie na nim mimo wszystko zależy, to przecież nic nie stoi na przeszkodzie żebyście zaczęli znowu od nowa. Problem w tym, czy on rownież myśli tak jak ty ? Robi 🌼 PS Może popatrz dookola siebie, może warto ulożyc sobie życie z kims innym ?

Gość a moim skromnym zdaniem
jeśli chcesz go znów zdobyć to ci się uda bo to my kobiety tak naprawdę zdobywamy działaj bez pośpiechu i wierz ze ci się uda

Gość były mąż mnie wysmiał
gdy po 10 latach powiedziałam że go kpcham , więc uważaj, nie zrób mojego błędu

Gość No właśnie ...
on może mieć zupełnie inne zdanie i to że rozmawiacie itd. ... o niczym nie swiadczy. Gdyby chciał być z toba na pewno by tobie to dał do zrozumienia :-D