Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pepsi light

dobre thillery- trzymające w napięciu! polećcie!

Polecane posty

Gość pepsi light

ostatnio mój numer 1 to The Gift- Dotyk przeznaczenia. a Wasze??

Gość pepsi light
oglądałam:(_)___

Gość kora22
"Teksańska Masakra piłą mechaniczną" ale to raczej horror. Ale dobry

Gość tez lubie
osada forgoten

Gość Podniecona na maksa
Just like heaven Green Street Hooligans

Gość tak se
"Hide and seek" z Robertem de Niro :))))))))))))) (chyba pod polskim tytułem "Siła strachu")

Gość kafelka
"Krzyk" :O:O:O on jest dobry... "inaczej" :O :P:P:P

Gość ja polecam
zły skręt

Gość mmx
Klucz do koszmaru Zgromadzenie plan lotu Pila I i II

Gość osada to tak beznadziejny film
ze zamiast się bac to płakałem , ze śmiechu... takiej szmiry to chyba nigdy wczesniej nie widziałem...

Gość urika
sekretne okno,obłęd

Gość kafelka
Jestem przesiąknięta "mrocznym" dowcipem tego forum :O i powiem Wam, że najlepszy thriller to reklama Biedronki :O:O:O :P:P:P zwłaszcze te złowieszcze okrzyki... "Biedronka...ach Biedronka..." :O:O:O

Gość jolciaaaa
red eye,osaczony,wierny ogrodnik,obie pily,plan lotu,the forgotten,11:14,rekrut,cube,zgromadzenie,21 gramow,siedem

Gość dajcie spokój
a własnie że Osada jest świetnym filmem,tylko,że (niestety dla niektórych,bynajmniej nie dla mnie) nie jest typowo hollywódzką szmirą,w której jest dużo krwi,efektów i akcji.To piekny,magiczny film z klimatem i przede wszystkim z tzw.drugim dnem i przekazem.A muzyka jest wprost bajeczna!Polecam fanom dobrego kina!

Gość klan i jego boharek który
za kazdym razem mrozi krew w zylach - RYSIO!!!!!!!!!!:)

heh ja polecam pare horrorów: - the descent - zgromadzenie - blair witch II book of shadows - cube (wszystkie części) - shutter - house of 1000 corpes - below - klątwa oraz thrillery: - bunkier - 11:14 - mindhunters poza tym polecam: (nie wiem gdzie je zaklasyfikować, ale mnie się bardzo podobały - na pewno trzymają w napięciu) - efekt motyla - pitch black - tajemnica Aleksandry - memento - kontrolerzy - 12 małp - boogeyman

zapomniałam dodać tak jak wyżej ktoś napisał: Lost Highway oraz Mulholand Drive czy jakoś tak

Gość upak
up

oprocz juz wyzej polecanych: the cell - mnie sie bardzo podobal, choc pierwszoplanowa aktorka nie nalezy do moich ulubionych ;) oldboy - mozliwe, ze juz widzialas, jesli nie, baaaardzo polecam, koreanski thriller na najwyzszym poziomie, a dla mnie osobiscie najlepszy thriller jaki ogladalam; identity - jedno z lepszych zakonczen jakie widzialam, warto obejrzec; vanilla sky - chociaz bardziej polecam pierwowzor. vanilla sky jest amerykanskim remakiem hiszpanskiego abre los ojos (otworz oczy), ktore wedlug mnie jest sto razy lepsze od amerykanskiej wersji; arlington road - ostatnio ogladalam, mimo iz na poczatku myslalam, ze to kolejna glupiutka produkcja amerykanska, zmienilam zdanie gdy pojawily sie napisy koncowe, film bardzo dobry; das experiment - bodajze jedyny niemiecki film jaki udalo mi sie obejrzec do konca. film bardzo dobry, takze ze wzgledu na fakt, iz tytulowy \"ekspetyment\" wydarzyl sie naprawde. film jest oparty na faktach, niemniej rezyser pozwolil sobie puscic wodze fantazji i zakonczenie dopisal wlasne. pozdrawiam

hehe tak czytam i czytam co to wymieniliscie i doszlam do wniosku ze wszystkie te filmy widzialam:D nie ma dobrych thrillerow:(

Gość Ciekawskaaaaaa
Wrong Turn - Droga bez powrotu, Amityville to mój ulubiony w kinie skakałam ze strachu jak pchła ....:)

Gość mx3___
Darkness Na Amity... wiłam się z głupoty twórców i debilnego scenariusza Zły zakręt - zasypiałam znużona... cholernie przweidywalny

Gość all right
Jeżdziec bez głowy Milczenie owiec Negocjator Dolores Blair Witch Żona astronauty Bram stoker's Dracula

oprócz tych polecanych (moje typy w miarę godne polecenia: Pila I i II, oszukać przeznaczenie, Cube - all) to jeszcze : sekcja8(z travoltą), Prosektorium(super), Adrnalina, eph , reszty nie pamietam, bo marne były :D