Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

E299

Sex przedmałżeński

Polecane posty

Czy rodzice kontrolują Wasze sprawy intymne? Czy próbują wybadać, czy uprawiace sex przedmałżeński?

Gość no pewnie że tak
moja mam na przykład z moim starym przebierają się w płaszcze przyklejają wąsy i nas śledzą,raz nawet zdarzyło się że moja mama wypadła z szafy jak się bzykaliśmy-koszmar!Trzeba się zacząć lepiej kamuflować..?

oni doskonale otym wiedzą,bo mieszkam razem z chłpakiem .Studiujemy i wynajmujemy mieszkanie...wiec nei trudno sie domyslic;)

Gość zbulwersowana i zniesmaczona
Przecież to nie jest ich sprawa, jeśli zajdę w ciążę to owszem mogą mi powiedzieć, że zmarnowałam sobie życie, ale tak mogą co najwyżej myśleć o tym. Zresztą rodzice to nie babcie, oni pamiętają swoją młodość.

Gość poiuytr
A moi rodzice sa dosyc konserwatywni pod tym wzgledem. Oczywiscie nie pytaja mnie wprost,czy uprawiam seks,nie wtracaja sie bezposrednio, ale daja mi ogrodkami do zrozumienia,ze im sie to nie podoba, ze seks powinno sie uprawiac po slubie,itd. Zwlaszcza bylo groznie,gdy chcialam po raz pierwszy wyjechac sama z chlopakiem na wakacje. Dodam,ze bylam juz wtedy na studiach. Oni nie umieli tego przelknac,ze bedziemy spac w jednym lozku. Padly wtedy dosyc przykre i moim zdaniem niesprawiedliwe dla mnie slowa. No ale oczywiscie pojechalam,w koncu bylam dorosla :) Aczkolwiek owlalabym,zeby moi rodzice mieli troche mniej konserwatywne poglady w tej kwestii,bo czasem czuje sie glupio.