Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zegarynka_82

rajstopy GATTA- Julia....pomóżcie dobrac kolor do sukienki i butów

Polecane posty

ma problem juto mam impreze z uwagi ze nie mam czasu pojechac na zakupy mój chłopak ma mi kupić rajstopy.....zwykle kupuje rajstopy firmu GATTA ze streczu kosztują ok 3 zł. kolor pudełka niebieski.... no i nie pamiętam koloru....sukienka czarna , buty czarne.... sprawdzałam na internecie kolory --i nie wiem który wybrać grafit- szyli ciemny szary czy lyon- bo opisy mam 2 \" szaro -brązowy\" i \" brązo- oliwkowy\" który ładniej sie bedzie prezentował....?????które mam kupić....

Gość ja z a w s z e
do czarnej sukienki kupuje bezowe...zeby nie wyglądać jak na pogrzebie...

Gość tak sie zastanawiam
daj linki

ja bym powiedziała ze zdecydowanie grafit ale jak wiesz garfity tez sa rozne ciemne i takie jasniutkie

a jesli chodzi o ten drugo kolor to noga bedzie ci przy czarne jsukience troche zielono wygladała tak martwo bym powiedziała bez urazy ale ten kolorek lepszy do czegos innego

dziekuje za radę.... ja bym bez namysłu kupiła grafit ale chodzi o to zeby nire był za ciemny a w domu mam stare z sylwestra które ładnie wyglądały one mi na grafitowe nie wyglądały.....bardziej na ten \"lyon\" kupię poprostu po jednym z kazdego koloru...i bedzie najlepiej bez ryzyka dziekuje za radę.....

Gość Livvka
Grafitowe są śliczne, mam dwie pary i często z nich korzystam, mam oczywiście na myśli rajstopy Gatta tutaj kupuje http://ekskluzywna.pl/rajstopy sporo mają ciekawych wzorów.

Gość gość
Bardzo lubię rajstopy Julia , najczęściej kupuję Griogio , ale kupuję tylko w sklepie internetowym http://www.evaplus.pl/1213004078 , w marketach i sieciówkach ceny są troszkę wygórowane.