Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolaaa

przychodnia leczenia bezpłodnosc

Polecane posty

Gość lolaaa

czy któras z was leczy sie w przychodni leczenia bezpłodnosci w bytomiu(woj slaskie)

Gość next
szukam kogos z kim będe mogła na ten temat pogadac

czesc lolaaa ja leczylam sie w katowicach i ze znakomitym skutkiem jestem w 15 tygodniu ciazy i jest wszystko ok.

Z tego co wiem, bezpłodnością zajmuje się też Klinika na traugutta w Zabrzu. To dobry szpital.

Ruda śląska Dr Mercik - specjalista ginekolog ,endokrynolog, wykonuje zabiegi m in laparo ,inseminacje i wszelkie badania polecam

Gość lolaaa
cześc dziewczyny , ja wybieram sie do przychodni 22. 2, mam nadzieje,że doczekam sie mojego maleństwa. byłam 3x w ciązy , każda obumarła. kasia 30 , jakie miałas robione badania, jak zaszłas w ciązę , czy leczyłas sie prywatnie ?

Gość lolaaa
enigmaa, gdzie przyjmuje ten lekarz , ja jestem z rudy sląskiej, czy on przyjmuje w jakiejś przychodni ? czy ty sie u niego leczysz , leczyłas ?? masz dzidzie ??

loalla... ja nie lecze sie u niego bo jestem z Gliwic ,ale On wspołpracuje z moim ginem, oprocz tego przyjmuje w szpitalu Gin w Gliwicach. W Rudzie Sl mieszka i ma tam Gabinet- Mała klienka gdzie robi wszysrkie zabiegi. Adresu dokładnie nie znam ale jak b chciała to napisz mi na maila to podam Ci jego tel. Ja jeszcze dzidiz nie mam ,dopiero 5 mies staranek ale mam nadzieję ze wkrotce :):):)

Gość lolaaa
enigmaa nie napisłas mi czy, ten lekarz zajmuje sie leczeniem niepłodnosci. ja mam o wiele wiekszy problem niz ty, (jak wczesniej napisałam) byłam juz 3x w ciązy i wszystkie obumarły. zmieniałam lekarzy ginekologów, byłam w poradni endykronologiczno-ginekologicznej , nikt nie potrafi mi pomóc,.Mam nadzieje,ze w Bytomiu, w Poradni leczenia bezpłodnosci udzielą mi fachowych porad i mi pomogą.

tak od jest specjalista od niepłodnosci i z tego co wiem jezdzą do niego z całej południowej Polski, o Bytomiu to nic nie słyszałam.....

nie podali Ci przczyny ??? dlaczego ciąza obumarła? robiłas bad m in na toksoplazmoze?????

lolaaa mialam robione w klinice wszystkie badania hormonalne, krwi, usg, poza tym mialam przez miesiac badany cykl a potem bralam metfrmax i clostybegyt pozdrawiam

Gość LOLAAA
ENIMMAA niestety , nie podali mi przyczyny!! poprostu , nie wiedzą!! co do toksoplazmozy ,robiłam badania jest wyleczona. jak sie doczytałam ,to ty masz problem z zajściem w ciązę, jakie miałas robione badania ?

Gość LOLAAA
kasia 30 jak długo sie leczyłas ? czy byłas juz w ciązy ?na czym polega badanie cyklu? co to są za dwa lekarstwa ?

lolaaa pierwszy raz bylam u tego doktora w kwietniu 2005, w czerwcu mialam badania w klinice, to moja pierwsza ciaza, a leki zaczelam brac w sierpniu2005. najpierw metformine a we wrzesniu clostybegyt za pierwszym razem nie udalo sie za drugim zaszlam w ciaze czyli w listopadzie 2005. badanie cyklu polega na na usg dopochwowym podczas ktorego lekarz sprawwdza czy rosnie ci pecherzyk graffa i jaki jest duzy. jezeli bylas juz w ciazy zapytaj lekarza o badanie HSG to jest badanie budowy pochwy moze dlatego nie donosilas ciazy pozdrawiam