Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jppik

to nowe forum o piersiach

Polecane posty

Gość jppik

JEST DO DUPY NIE ZACHĘCAJCIE NIKOGO CO CHWILE ŻEBY TAM ZAGLĄDAŁ TO STARE JEST O NIEBO LEPSZE

Gość jakie stare
bo mi sie nie podoba forum - piersi jak ujedrnic i powiekszyc - czy cos takiego - irytuje mnie...

Gość mlekozrybą
wole stare nowe to kaszana a tak ogólnie to co tam piszą to większość bzdury może te masaże ale tylko na ujędrnianie ale reszta blllllleeeeeee jakiś dagnomed albo kozieradka hehe pokarm dla ryb fuj taka lipa przecież to nikomu nie pomoże tylko zaszkodzi bo przez to wydziela sie cholernie dużo żółci wątroba gnije ble jak sie żre tyle tego świństwa ale cóż SMACZNEGO

Gość haha
Ja mysle tak samo i zostaje jednak na tym starym forum, jesto niebo lepsze a to nowe beznadzieja i jeszcze wypowiedzi kasują i chca kasować uczestników forum którzy sie nie udzielają przez 3 miesiace.... ppooooraaazka!! ja zostaje TUTAJ!!!!!

Gość nowa85
a jakie jest to stare forum? jakies o piersiach? czy mowicie o kafeterii...

Gość MONIKA NOWACKA
stare to jest to na kafeteri a nowe to http:wiekszepiersi.forumer.pl to samo co tutaj tylko ze pogrupowane więc łatwiej jest wszystko znalezc i nie trzeba przeczytac 100 stron zeby sie dowiedzieć czegoś np o kozieradce, wystarczy przeczytac jeden post :)

Gość wielkie cycki
a może ktoś mi powie jak zmniejszyć biust?Odchudzam się,wszystko maleje a biust ani drgnie:(

Nie chcecie to się nie udzialajcie nikt wam nie każe... :o