Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivi23

Suszarka a włosy

Polecane posty

Gość vivi23

czy suszarka bardzo niszczy włosy? Ostatnio zapuściłam całkiem długie włosy i zauważyłam że zaczeły mi sie rozdwajać końcówki :/ podcinam i po miesiącu znowu :/ nie mocno, ale ja to widze :) Włosy susze suszarką czy to od niej zrobiły się wysuszone i rozdwojone? Dopiero od tygodnia przestałam suszyć włosy mechanicznie, pozwalam im wyschnąć naturalnie

To chyba od wlosow zalezy. Ja myje i susze suszarka codziennie od hmm.. jakichs 9 lat. I nie sa przesuszone, konce sie nie rozdwajaja (no chyba ze przez pol roku czy rok nie podcinam).

Gość vivi23
No to faktycznie chyba zależy od rodzaju włosów :/ czyli moje są wybrakowane :/ Ja myłam też codziennie ale nigdy nie mialam takich długich kjak teraz, wczesniej miałam włsoy do ramion, czasem trochę za ramiona i wtedy było ok, ale teraz jak zapuściłam na znacznie dłuższe to jest tak jak napisałam :(

Gość Olginia
Polecam zakup suszarki jonizującej, najlepiej profesjonalnej. Jest dużo droższa, ale starczy na 10 lat. Ma generator jonów ujemnych, które mają działanie pielęgnujące, pozwlają włosom zachować naturalne nawilżenie. Do tego włosy sie nie elektryzują. Duży wybór jest w sklepie internetowym z profesjonalnym sprzętem fryzjerskim www.salonserwis.pl.