Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n i e p e w n a

kiedy mamy owulację??????.....bo.....

Polecane posty

Gość n i e p e w n a

wiem ze u większości kobiet powinna być w 14 dniu cyklu.......ja zwykle domyslał sie na podstawie śluzu.....który przypomina białko jaja kurzego...i przypuszczam ze ja mam owulację nie 14 a tak koło 10 dnia cyklu..bo prawie zawsze w tych dniach pojawia mi sie ten sluz..............nie mam innych objawów np. kłuc i skurczy jajnika... dziś mam 20 dzień cyklu i odczuwam kłucie najprawdopodobniej jajnika( co jakieś 10 sek. sie powtarza)....czt to znaczy ze moge dzisz miec owulacje choć mam dni suche i to 20 dzień......????? martwię się bo wczoraj pękła nam prezerwatywa....choc tuz przed wytryskiem wyszedł to oderwany czubek prezerwatywy został we mnie i dopiero pozniej mi wyleciał:-(..a wiem ze duzym prawdopodobienstwem jest ze troszke nasienia co facet wczesniej wydziela w nim było..... tylko prosze bez głupich komentarzy

Gość n i e p e w n a
up up

Gość taka ja
zrób sobie test za kilka dni, ale z tego co piszesz, to za 8 dni powinnaś dostać okres, więc to kłucie w jajniku może być normalnym objawem tego, że zbliża się miesiączka, przynajmiej ja tak mam