Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wazka_z

moj facet szuka pretekstwo do zerwania juz od roku czasu

Polecane posty

Gość wazka_z

samej to skonczyc ?zcyli robi minimum abym byla szczesliwa, tak abym byla caly czas zdenerwowana

Gość bubbuu
to Wy tak sie rok wozicie juz w takiej prowizorce?

Gość wazka_z
tak a on chyba nie ma sily zerwac chcoiaz juz widze jak sie meczy... moze pomoc mu?:(

Gość Afromanka
Najłatwiej zrobić sobie bilans - może to wydawać się niektórym dziwne (zbyt matematyczne), ale np. ile razy się widzicie w tygodniu, czy spędzacie prawie zawsze razem wieczory w piątek, sobotę. Tzn. chodzi mi o to czy np. Twój luby nie wymyśla wymówek: pójdę z kolegami (bo tak dawno się nie widziałem), muszę to i tamto zrobić w domu, np. tego typu sytuacje. To (moim zdaniem) jest jedna z główny oznak tzw. zmęczenia Tobą i w ogóle w jakimkolwiek związku.

Gość ciocia Miecia
a ty sie nie meczysz?

Gość skończ to
po co to ciągnąć jak już rok on ma taki zamiar i sie nie stara to trzeba zacząć sobie układać normalne zycie z kims kto się bedzie starał on jest słąby zeby zerwac stanowczo to Ty to zrób

Gość wazka_z
bo jestem glupia i tak mocno kocham, ze ciesze sie z byle spotkania z nim ... a on widac ze sie meczy. Boje sie zostac sama , bez niego a z 2 strony wiem, ze on i tak odejdzie.:(

Gość lemoneczka
ile juz jestescie razem?

Gość KUCIU
JESLI MU NIE ZALEZY TO GO POPROSTU OLEJ ZOSTAW ,,GNOJKA,, NIECH SOBIE NIE MYSLI ZE BEDZIE CI CIAGLE GRAL NA NERWACH MOZE WTEDY GDY ZOSTANIE SAM WROCI NA KOLANACH ZRESZTA BYLABYS IDIOTKA GDYBYS GO PRZYJALA BO BEDZIE ZNOW TO SAMO . MASZ PRZECIEZ INTERNET PRZEJRZYJ OFERTY UMOW SIE Z KIMS CIEKAWYM NIEKONIECZNIE Z TWOJEJ MIEJSCOWOSCI TO POZWOLI ODERWAC CI SIE OD TEJ RZECZYWISTOSCI W KTOREJ ZYJESZ.PRZECIEZ NIE MUSISZ POWTORNIE SLUBOWAC WYBIERAJAC PRZYJAZN. HEJ

Gość wazka_z
4 lata ale ostatni rok jest straszny