Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam teraz zrobić

zdrada męża z jego kolegą z pracy

Polecane posty

Cześć Mam 24 lata i od 2 lat jestem mężatką wiem ze to żałosne ale stało się... teraz wkońcu mogę napisać i pożalić się Wam... Wczoraj mój mąż będąc na 2 zmianę w pracy - jest kierownikiem zmiany w jednej z firm poprosił swojego kolegę z pracy będącego na urlopie aby wgrał nam program do obróbki zdjęć. Ów kolega - widziałam ko wczesniej z kilkanaście razy ale tylko rozmawialiśmy chciał przetestować ten program po wgraniu i znalazł parę moich fotek w stroju kąpielowym z lata - zażartował że lepiej gdybym była na nich bez stroju. Odparłam głupio że nie ma mi kto takich zrobić i od słowa do słowa - bo to miłośnik fotografi powiedział ze moze mi pocykać a ja mu obliczę PIT za zesżły rok. Jak zaczęłam się rozbierać - choć byłam zawstydzona - to on nie patrzył - coś majstrował przy cyfrówce. Dopiero jak na mnei spojrzał to sam się zaczerwienił. Fotki robione były w mojej sypialni...Nawet ładnie wyszły ale... i ja zaczełam sie podniecać i on widać było ze też. Powiedział ze zrobiło mu sie ciepło i rozebrał koszule, w tym momencie ja przegiełam i powiedziałam ze powinien być fer i cały sie rozebrać... położyłs ie na moim łóżku, ja siedziałam w rozkroku i delikatnie gładził moje stopy... nie bede opisywała samego stosunku i wogóle bo nie o to tu chodzi ale o sam fakt, było mi z nim dobrze. na sam koniec powiedział że nie chce konczyc jednorazowej takiej sesji a ja zaskoczona nic nie odpowiedziałam. Mężowi nic nie mówiłam, zdjęcia kolega zgrał sobie na płykte ja ich nie mam. CO teraz zrobić?? powiedzieć meżowi czy milczeć i czekac czy jego kolega sam coś powie ;(

Gość Też Żonaty
Nie przejmuj się tym. Po pierwsze nie mów mężowi, nic w ten sposób nie zdziałasz, a przy tym pogorszysz sytuację. Proponuję odzyskać fotki, niepotrzebnie pozwoliłaś zabrać je temu facetowi, on teraz ma kartę przetargową, choć wątpię żeby był na tyle głupi i pokazał je twojemu mężowi. A pozatym co się stało to się nieodstanie. Ps. Mężowi proponuję powiedzieć w ostateczności.

Gość słaba prowokacyja
:o

Gość och ble
to na co chciałaś się niby pożalić, ściemniaro? :P

Gość dziendobrybardzo
jeja co za kaszana :o :o :o Ale przekonujaca historyjka, bo uwierze..........

Gość jeh
ciekawe kiedy beda te zdjecia w sieci :\

Gość maxar
Trudno, stało się i nie ma co teraz panikować. Faktycznie zgadzam sie z opinią że powinnaś jak najszybciej odzyskać te zdjęcia. On ma teraz wszyskie atuty w dłoni a to pozwala mu zrobić z Toba co zechce i nawet nie będzie musiał tego mówić wystarczy że poprosi o spotkanie i będzie wiedział że jesteś na tyle inteligentna że to zrobisz. Jak naszybciej odzyskaj zdjęcia i nie brnij dalej. Wiem co mówię z tej drogi jest bardzo trudno zejść. Najtepiej jakbyś spotkała się z nim u niego w mieszkaniu i wtedy zażądała zwrotu zdjęć stawiająć go przed faktem, żeby nie miał czasu zrbiś kopi, jeśli jeszcze tego nie zrobił. A tak poza tym kochanie to jak na 2 lata po slubie to chyba raczej powinnaś świata nie widzieć poza swoim ślubnym. Jak na mój gust to kilka latek za wcześnie. To tylko mój punkt widzenia sama kreujesz swój los. Życzę powodzenia.

Gość to nie jest lipa
ale jestęście naiwni, głupia dziwka się zgrywa, a wy się przejmujecie

Gość JAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to nie jest lipa w każdym razie temat bardzo fajny i można sobie podyskutować nawet jak to żart, bardzo kontrowersyjny więc super ja tam myślę że wszystko zależy od charakteru męża ja tam swojemu spokojnie bym powiedziała, bardziej bałabym się o tego "fotografa: :P skoro jej mąż jest jego szefem hihihi

Gość jokij
bardzo to wszystko ciekawe...

Gość gorace wargi4
dlaczego myślicie że to jest zmyślona historia? Chyba po tym, że pieścił jej stopy!!! Pomarzyć dobra rzecz:D!

Gość niezle ziolko ....
bo to miłośnik fotografi powiedział ze moze mi pocykać :D :D :D :D cos latwa jestes.... a tak w ogole prowokacja :D :D :D :P

Gość oczywista prowokacja
Ale przeraża mnie poziom kobietek wypowiadających się w tym temacie. "Trudno, stało się i nie ma co teraz panikować." Teraz zastanówcie się idiotki co byście powiedziały w odwrotnej sytuacji. Czemu potępiacie zdradzających facetów, a puszczanie się kobiety uważacie za nic strasznego? Osiągacie szczyty hipokryzji.

mam już nowego faceta - fotograf mi sie już znudził :P

Gość vinnnniiia
nudzisz sie dziewcze ze takie bzdury wypisujesz

Gość mariusz k
powiesić się

Gość Arianda
Suka!!!!!!