Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość busia trusia

czy ktoś doradzi?

Polecane posty

Gość busia trusia

hej kobietki! Jestem nierozważna i głupiutuka wiem, dziś 17 dzień cyklu przy cyklach ok30 dniowych, a tak wyszło, że kochałam się bez zabezpieczenia. Boję się i chciałabym wziąć Postinor, powiedzcie ile kosztuje i jak go dostać? iść jutro na pogotowie? do lekarza? wiem, że jest tylko na recepte chyba?

Gość widze ze w sumie
bezstresowa jestes ale w sumie duzo czasu masz.Tak tylko na receptę,kierunek-ginekolog albo pogotowie,cena ok60zł

Gość POSTINOREK
To jest tylko na recepte.Lekarze zbytnio nie chca tego przepisywac.Nie powiem ci dokladnie ile kosztuje, kiedys bylo ok 45 zl za 4 tabletki.Nie chce cie klamac Napewno ktos sie w tej sprawie do ciebie odezwie. Najwyzej kochana BECIKOWE dostaniesz:):):):)

Gość POSTINOREK
Uuuuu jak podrozalo :O:O:O:O

Gość busia trusia
becikowe to na nic niestety nie wystarcza, taka prawda:( Eh, no trudno drogo nie drogo, trzeba się ratować:)

Gość busia trusia
a jeszcze jedno pytanie kiedyś była taka reklama w telewizji środka Pomen, czy to podobna tabletka? i czy skoro jest reklamowana to znaczy ze jest bez recepty?

Gość ehh........
nie znaczy że jest bezrecepty... paschalska tez plastry antykoncepcyjne reklamuje, a nie sa bez recepty... ten pomen to pewnie postinor tylko pod inną nazwą rynkową.

Gość i jeszcze uwaga
ważne,!!!jak na pogotowiu nie będą chcieli przepisać Ci postinoru to mają obowiązek wskazać lekarza, który to zrobi