Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajace

Dziwne plamienia

Polecane posty

Gość zastanawiajace

Okres skończył mi się około tydzień temu a mam plamienia, takie różowo brunatne... nigdy wcześniej tak nie miałam... Co to może być? :o

Gość upupupupupupp

Gość ehh........
to zależy jak obfite i ile trwają...czasem po odstawieniu pigułek przez jakis czas się zdażają takie krwawienia...niektóre kobiety lekko plamią w czasie owulacji...jeśli chodzisz reglularnie do lekarza to powiedz mu o tym przy następnej wizycie...jesli nie to jest to dobry czas żeby pod taką opieka się znaleźć...krwawienia wystepują też przy stanach zapalnych, nadżerkach...i nowotworach...ale jesli robisz regularnie cytologie to tej ostatniej mozliwości nie masz się co obawiać

Gość zastanawiajace
pigulek nie biore, a cytologie robilam jakos rok temu...

Gość ehh........
jak skąpe to plamienie to obstawiałbym że okołoowulacyjne...jak się bedzie powtarzać to skonsultuj się z lekarzem jak obfite to idź od razu...mogą byc jakieś zaburzenia cyklu/hormlnalne bierze się wtedy leki na powstrzymanie tego krwawienia. jak jednorazowy incydent to się nie ma czym stesowac w ogóle

Gość zastanawiajace
No bardzo obfite nie sa, ale bez wkladek sie obyc nie moge... nigdy wczesniej tak nie mialam dlatego mi sie to nie podoba :P Jak nie minie za jakis czas to pojde do ginekologa

Gość zastanawiajace
Nie no, dzisiaj to juz sa coraz obfitsze te uplawy- takie rozowe, jakby z domieszka krwi :/ Ide do ginka na tygodniu