Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SŁONKO25

CELIBAT KILKA MIESIĘCY PRZED ŚLUBEM-----WASZE OPINIE

Polecane posty

Gość SŁONKO25

CO SĄDZICIE O POMYSLE ZACHOWANIA CELIBATU POWIEDZMY DWA MIESIĄCE PRZED ŚLUBEM. PO TO BY PRZYWRÓCIĆ CHOĆ ODROBINĘ MAGII NOCY POŚLUBNEJ....

Gość SŁONKO25
NIE MACIE ZDANIA?

Gość ODŚWIERZAM

Gość UPS. SORRY ODŚWIEŻAM

hehehehe :P jeśli ktoś chce mieć większą magie to niech do ślubu idzie z cnotą

Gość ja mam zdanie
my myslimy o czyms takim :) nie uwazam, ze to glupi pomysl czy zaklamanie to INDYWIDUALNA sprawa kazdego my tak chcemy, bo w jakis sposob chcemy to uczcic, wyroznic, poza tym jak sie wyposcimy to bedzie nam smakowalo jak nigdy :)

Gość my także
planujemy celibat 3 miesiace przed slubem

Gość ja się nie zamierzam
udręczać.

Gość
Najlepiej nigdy nie robic tego przed slubem. Wtedy nie trzeba tworzyc sztucznej magii nocy poslubnej...

Gość - coral -
My byliśmy ze sobą 2 lata przed ślubem, i zdecydowaliśmy, że noc poślubna będzie Tą Pierwszą... Polecam!!!! To jest superrozwiązanie i niezłe ćwiczenie charakteru!!!! (Poza tym można do slubu iść w wianku na głowie, a to pięknie wygląda;))

Gość masza traktorzystka
Niech każdy robi , jak uważa. Ja uważam , że ładnie jest zachować cnotę do ślubu , ale fajnie jest też bimbać przed ślubem , ani jedno nie jest lepsze , ani drugie , jedno i drugie ma swoich zwolenników i przeciwników , ale niech każdy robi tak , jak sam uważa. Jeśli ktoś chce mieć większą chcicę w noc poślubną i stworzyć sobie namiastkę bycia cnotliwym , to dlaczego nie ? Całkiem to sprytne

hihi bardzo interesujący pomysł.... spróbuję zapytac mojego faceta o zdanie :-D

Gość hehe my też
będziemy mieli celibat, ale tylko 20 dni :( chciałam wiecej ale nie udało sie, już ostatnio Misiek mnie zadręczał i prowokował, no ale chce chociaż tyle postu :P

Gość niby-cnotka
To jest dobry pomysł!!!My zdecydowaliśmy się na takie coś 6 miesięcy przed ślubem!Zostały nam jeszcze niecałe 4 miesiące ale wytrzymamy!To będzie nasz prezent dla siebie nawzajem.Choć łatwo nie jest, szczególnie gdy mieszka się razem... :-))))))))))))

jaka chcica w noc poslubna? po całonocnym doglądaniu gości, piciu i łażeniu na obcasacb jedyne o czym będziecie marzyć to sen :D

Gość popieram autora topiku

a poza tym po 2 miesiącach przerwy albo spuści się po 2 minutach, albo nie będzie mógł wcale dojść - ot, fajna magia...

Gość CIEKAWA AGATKA .
a co do wianka to ja i tak bede miala na glowie ,mimo ze wspolzyjemy z soba:P

Nie wyobrażam sobie żebym mogła czekać na ten pierwszy raz do ślubu. Przynajmniej w moim wypadku odpada całkowicie. Jesteśmy ze sobą ponad 9 lat i co miałabym tyle pościć? Pozatym w łóżku można się niedopasować i co wtedy? Chociaż to już zupełnie inna sprawa. Jeżeli chodzi o welon to nie wiem czy pójdę w nim do ślubu, wolę bardziej oryginalny motyw. Jeżeli chodzi o welon dla kobietki która straciła cnotkę przed ślubem to dla mnie nie ma to zupełnie znaczenia. To był staroświecki pogląd, który w dzisiejszych czasach nie obowiązuje.

Gość z doskoku
mi serwuje seks 4 razy w mies.(mieszkamy razem)...czuje jakbym juz zyla w celibacie wiec chodze wsciekla w mysl zasady, ze jak kobieta glodna to zla...idea piekna: podziwam wytrwalych

Gość mina..
My po pierszej spowiedzi przedslubnej dostalismy takie przykazanie od ksiedza. pomyslelismy:czemu nie?? Trwalismy tak 3 miesiace. Do slubu. Stwierdzilismy, ze chociaz tyle mozemy zrobic, bo zalowalismy, ze nie poczekalismy na siebie z tym pierwszym razem. Ja uwazam, ze jezeli u kogos na cnotliwosc jest juz za pozno, to niech sibie cos takiego zafunduje :-) To dalo nam namiastke poczucia wylacznosci. Podniecenie czasem siegalo granic, ale wiedzielismy, ze w noc poslubna wybuchniemy.. noc poslubna oczywiscie nie odbyla sie zaraz po slubie, bo weselisko trwalo do 6 rano. Padlismy na kilka godzin wycienczeni w wyrko, a zaraz trzeba bylo wsatwac do gosci, bo wielu przyjezdnych bylo..

Gość Yeka
My mamy taki celibat ale nie z wyboru lecz z konieczności, gdyż mój luby jest na szkoleniu za granicą a wraca parę dni przed ślubem :).

Gość my też
postanowislismy powstrzymac sie do slubu slub wlipcu tego roku a decyzje o tym powzielismy w sierpniu tamtego roku czasem latwo nie jest ale co bedziepo slubie..... jestesmy ze soba 6,5 roku

Gość bzduuuura
bzdura i obłuda. jak ktoś czuje potrzebe robienia z siebie idioty - prosze bardzo

Gość KarolinkaChoinka
a kogo Wy chcecie tym oszukac?/ i jaki dar z siebie?? jak mozna dac dar z siebie, jak juz sie to dawno zrobilo?!?! po co sobie odmawiac sexu nagle przed slubem? charakter trzeba bylo zaczac cwiczyc z chwila poznania sie, a nie potem pod jakimis smiesznymi pretekstami udawac swietoszkow:O

Gość pułkownikowa
a co wam to przeszkadza ? niech sobie poszczą jak chcą , co wam do tego?

Gość KarolinkaChoinka
nic nam do tego, oczywiscie niech robia co chca...bylo pytanie w topiku to odpowiadam;)

Gość Ewa1979L
My mamy 3 tygodnie, minął tydzień, jest ciężko, ale damy radę. Prawda jest taka, ze w sumie PO CO? Odp. Dla ćwiczenia charakteru, po prostu dla siebie, dla sprawdzenia swojej wytrzymałosci itp. To wsio! :)

Gość nigdy nie planuje tak ich
hehehe - silna wala i co Ty chcesz udowodnić? i komu? bo to że nie masz silnej woli to jest oczywiste bo spałaś przed slubem. a teraz jakieś marne próby nie spowodują tego że bedziesz mieć silną wole - tzreba było myśleć wceśniej mózgiem a nie d....

Nie wyobrażam sobie bycia z kimś 2 lata i nigdy się z nim nie sexić, poza tym nie znam faceta, który czekałby na noc poślubną 2-3 lata. A i proszę nie czepiać się wianka na głowie, ja dziewicą nie jestem, przed ślubem kopulujemy, a mimo to założę biały śliczny wianek, który mam już w domu, więc proszę nie generalizować i nie wygłaszać wywodów rodem z Radia Maryja.