Cameron22 0 Napisano Luty 11, 2006 dziewczynki ,lekarz zapisał mi moje pierwsze wżyciu tabletki anty Novynette -bylo to wczoraj. Dzisiaj mam dostać okres i mam wziać 1sża tabletką ALEE!!! no właśnie pomóżcie mi.Lekarz nie pytał sie ile waże ,powiedzial tylk o że jestem wysoka .Ja mam180 cm wzrostu i waze 70-71 kg ,wyczytalam gdzies ze DUZE DZIEWCZYNY nie moga brac tabsów z malą iloscia hormonów a Novynette takie wlaśnie są - POMÓŻCIE ,mam je brać ,czy będą działać .Czy moze mam iśc jeszcze raz go lekarza? według BMI moja waga jest w normie JAKI WPŁYW MA WAGA CIAŁA NA TABLETKI O MAŁEJ ILOŚCI HORMONÓW? no i pytanie inne: od kiedy moge sie kochać po TYGODNIU od 1szej tabletki iczy po miesiacu? też mi lekarz nie powiedział aha brałam DEPRIM na -lek ziolowy na bzie dziurawca -ostatni wzięłam w zeszły wtorek -czy mógł mi zaszkodzć ?bo podobnao dziurwca sie nie bierze razem z tabletkami anty ? TO WAŻNE SPRAWY DLA MNIE .Z Gory dziękuję :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miareczka Napisano Luty 11, 2006 Dziewczyny czemu wy nie czytacie ulotek z tabletek! Tam sa odpowiedzi na wszystkie pytania które zadajesz! Masz wagę w normie , problemy mogą sie pojawić gdybyś ważyła powyzej 90kg i lekarz na pewno by ci to przekazał! A zabezpieczona jesteś od pierwszej tabletki, jeżeli wzięłaś ją w pierwszy dzień okresu. Co do deprimu, to ostatnią wzięłaś już dawno więc sie nie przejmuj, tylko nie bierz go teraz. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joł-asia 0 Napisano Luty 11, 2006 Hormony działaja na twoje janiki i masa ciała nie ma tu nic do rzeczy. Dziurawca już teraz nie łykaj ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach