Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malamii182

facet jest ze mna dla seksu

Polecane posty

Gość ja to napisalam
:)

Gość ja mam taką
zanim zaczniecie się obrzucac na drugi raZ takimi wyzwiskami to sprawdzxe co oznacza termin DZIWKA< KURWA itp .............bo jak czasami czytam tego typu wypowiedzi to chyba wolalabym byc dziwką niz takim oszolomem z takim nastawieniem :O

a nie mowilam, ześ dziwka?? jak ładnie reagujesz na to słowo :)

Gość frruuu
oj nicola jestes prymityw prawdziaw kobieta nie uzywa takich wyzwisk-"odfrun dziwko" co za tekst fru fru

Gość nicoIa
tak naprawde jestem wiejska szkarada, ktorej nikt patykiem nawet nie dotknie, swoje dziewictwo w wieku 50 lat musze tlumaczyc swa wstrzemiezliwoscia seksualna, dzieki temu moge prowadzic chor damski w kosciele, a po nocach targam broche batuta, wspomagajac sie analnie gromnica, przy tym marze o dorodnych piersiach chorzystki z pierwszego rzedu, a czasem rowniez o zbiorowym gwalcie jakiego dokonuja na mnie soltys i jego pies :classic_cool:

Gość nicoIaa
no kurcze przepraszam ja was tylko prowokuje abyscie mnie tez powyzywaly.........kocham byc ponizana i jak juz wspomnialam sama jestem dziwka!!!! nistetyt nie pracuje jeszcze w agencji ale zaczynam od dworca i w ogole osiedla KOCHAM BYC JEBANA!!!TYLKO MNIE NIKT NIE CHCE DLA SEKSU BO KOLEDZY MOWIA ZE JESTEM JUZ JAK WOR NA SPERME OSIEDLOWA!!:(:(:(:(:( CO ZROBIC?? POMOZCIE

Gość do nicolaa
przykro mi, ale twoj przypadek jest raczej beznadziejny :( Ale jak chcesz to cie moge ponizac :) Ty k.u.r.w.o! fajnie? :D

Gość nicoIaa
JESZCZE,JESZCE WIECEJ OBELG BLAGAM................................. JESTEM TAKA SZMATA!!!

Gość do nicolee
ty szmato, idz possac druta jakiemus cwelowi spod smietnika, nie zapomnij mu laskotac przy tym delikatnie orzeszkow, dziwko j.ebana! A prosze bardzo :) Polubilam cie za szczerosc.

no widzicie dziewczynki :) wystraczy was troche poprowokowac i od razu z was ta prymitywnosc wychodzi :)

Gość dziewczynka prymitywna
nawet nie trzeba nas do niej prowokowac :) my zawsze takie jestesmy, a swoj do swojego ciagnie i dlatego Cie polubilysmy nicolaa

Gość do nicolla
rowna babka z ciebie, choc dziwka tylko we wlasnych codziennych fantazjach

Gość Moje zdanie brzmi
Ja miałam w zwiazku tak ze na codzien mój chłopak był nie mił.y zachowywał sie czasem nie tak jak powinien a jak czuł zę ma potrzebe uprawiania seksu był milutki kochany i wogóle idealny...po stosunku trwało to moze jakies 2 godzinki i znów był niemiły...:( Uwolniłam sie z tego związku 3 dni temu i jestem szczesliwa:)

Do Nicolaa - idź do lekarza i weź coś na uspokojenie. Bo na lekarstwo na rozum to już dla ciebie za późno. Malamii182 - wiem jak ci ciężko. Musisz zachować się trochę bardziej egoistycznie i na zimno ocenić całą sprawę. Jeśli nie ma szans na więcej i cię to drażni, to zerwij ten związek jak najszybciej. Ale jeśli to ewoluuje w kierunku normalnego związku i wchodzi uczucie, to daj sobie i jemu szansę. :) Aha, i nie mam zamiaru odpowiadać na ewentualne wyzwiska pod moim adresem - to do Nicolii i jej podobnych lub jej klonów.

Gość Robi ...
Nie czytałem innych wypowiedzi, ale jeżeli facet jest z tobą tylko dla sex-u to, za kilka lat na pewno wymieni ciebie na inny model ... tez dla sex-u, masz to jak w banku, pozdrawiam :-D

Gość iurkesanmoda
Dlaczego nie krytykujecie faceta? Dziewczyna jest dziwka, a facetowi który wyrywa laski na pęczki, albo jest z dziewczyną dla seksu przykleja się etykietkę macho. Coś jest chyba nie tak...

Gość Ola_25
Co wy tak na dziewczynę najeżdżacie? Znacie ją, znacie ten związek? Niestety faceci w tym wieku tak mają, że się lubia spotykać tylko dla rozrywki, a dziewczyny tak nie potrafią - zakochują sie i robią wszystko, żeby faceta zatrzymać. Serce nie sługa...Moim zdnaiem marne szanse na to,że on zmieni podejście. Czasem się zdarza, ale rzadko. Można zaryzykować, tylko sama musisz zdecydować czy za jakiś czas chcesz cierpieć jeszcze bardziej i czuć sie podle, że zgadzałaś się na takie traktowanie czy lepiej teraz porozpaczać,a za kilka miesięcy stanąć na nogi i poznać bardziej poważnego faceta... Chyba wiem co wybierzesz.