Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oolalallalala

WYPADAJĄCE WŁOSY TONIK NERIL

Polecane posty

Gość oolalallalala

Przeczytała m gdzieś że jeśli w ciągu jednego dnia wypada więcej niż 100 włosów to jest już nmaprawdę źle.... mi w ciągu jednego mycia wypada dużo więcej nie liczę już tych ktore zostaja na poduszce po spaniu.... Na początku wcale sie tym nie przejęłam- myślałam że raz an jakiś czas poprostu wypadaja te stare nie zdrowe osłabione , ale to trwa już ponad pół roku. ZdecydowałaM się kupić tonik NERIL. Musze powiedzieć że nie za bardzo wiem jak go stosować.. na opakowaniu pisze wcierać w skórę codziennie... ale na mokre czy suche włosy.. spłuliwać czy nie...??? Zapach taki sobie. Przeraża mnie tez opis na opakowaniu - na początku wypadanie może się wzmocnić bo pobudzone cebulki wypychają te stare osłabione.. Jeśli któraś z was to stosowała prosze podzielcie sie opiniami na ten temat A może macie jakieś inne sprawdzone metody na wypadające włosy. Dodam ze moje włosy nie śa łamliwe i wysuszone, nie mam porozdwajanych końcówek- poprostu strasznie wypadają mi razem z cebulkami Zaczynam sie naprawdę przejmować bo został mi juz tylko taki cieniutki mysi ogonek.... POMOCY!!!

Gość wlasnie kupilam Neril
do tego używam Dermeny i łukam Merz, zobaczymy jak to bedzie :o