Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość braveheart

ogolnie do kobiet

Polecane posty

Gość braveheart

wpadl mi do glowy pewien pomysl wiec chce sie z wami nim podzielic i czekam na uczciwe odpowiedzi jestem dos przystojnym facetem mam prace duzo zainteresowan kocham ksiazki film troche fotografi mam wymarzonego gorala pewnie w co wiekszosc kobiet nie uwierzy posiadam tez pewna ceche zwana "sercem na dloni" czyli jak kocham to umiem okazywac uczucia i troszczyc sie o ukochana osobe i tu pojawia sie problem od dziecka sie jakam mialem pare zwiazkow ostatni trwal 8 lat a niedawno sie rozpadl nie oczerniam mojej bylej niewiasty powiem tylko ze nie miala okazywanych uczuc w domu i choc myslalem ze moge ja tego nauczyc jak widac bylem w bledzie ktos kto przezyl taki zwiazek wie jak on wyglada teraz siedze sobie przed kompem i nie moge sam siebie przekonac czy to nie moja wina ze pomimo tylu zalet o ktorych piszecie ze wam sie podbaja w mezczyznie nie bedzie wam przeszkadzalo ze czlowiek z ktorym macie sie umawiac nie jest lwem salonowym i nie strzela slowami jak karabin pozdro dla plci przeciwnej

Gość braveheart
jesli ktos bylby tak mily i wytlumaczyl mi do czego sluza kropki i przecinki to bede wdzieczny

Gość WDFWQFKHNE

Gość WDFWQFKHNE
W CZYM MASZ PROBLEM?:)BO DO KONCA NIE POJMUJE:) POZDRAWIAM OGOLNIE KOBIETA:)

Gość martusha
tez mialam kiedys faceta ktory sie jakal i do dzis wspomniam go z sentymentem:)