Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze ktos mi pomoze

eliksir milosny... - potrzebny przepis czy ktos sie na tym zna??

Polecane posty

Gość moze ktos mi pomoze

potrzebuje pzrepis na eliksir milosny dla mojego ukochanego... jestem z nim 2 lata i chyba nie potrzebuje tego ale czuje ze oststnio on sie odemnei oddala... i nasz zwiazek staje sie taki ni jaki... piszcie!!:) pozdro

Gość tzrzeba do wina
dodać kroplę krwi miesiączkowej- to przepis sprzed stuleci=- obrzydliwy ale p[odobno skuteczny, wiesz te feromony... kobieta podobno jest atrakcyjniejsza dla męzczyzn w czasie stosunku wiec moze i cos w tym jest

Gość tzrzeba do wina
sorry w czasie miesiączki - nie stosunku

Gość Ach to ja
Dziki seks z twoje inicjatywy, Moze mu tego brakuje??

jego włos najlepiej spalić dodac utłuczone skarabeusze, korzeń imbiru, żółć pancernika, pokrzywę suszoną, pokruszony kieł węża jaja popiełka wszystko wymieszać razem, odrobinę( mozna dosypać do herbaty) dać do spozycia ukochanemu podczas pełni księzyca, bedzie Tówj na wieki

Gość moze ktos mi pomoze
nie no dziki seks z mojej inicjatywy ma prawie zawsze... ja jestem z tych co maja zawsze ochote..:) moze cos jescze???

Gość darlusz
to moze bym cie przeleciał??

Gość moze ktos mi pomoze
nie dzieki nie skozystam...:P

Gość do autorki topiku
tez slyszałam o tej krwi. Moja znajoma ponoc tak zrobila i chlopak po tygodniu nie mogl bez niej zyc :P Nie wiem ile w tym prawdy , ale moze warto sprobowac :D

Gość moze ktos mi pomoze
moze tak a jak nie zadziala to wyprubuje cos innego ale nie mam narazie przepisow na nic wiec... piszcie prosze..:):):)

Gość via
kochanienka zrob tak;podczas pelni ksiezyca obetnij mu kosmyk wlosow,potem spal go nad plomieniem swiecy powtarzajac po trzykroc;bona valetudo melior est quam maximae divitiae

Gość moze ktos mi pomoze
a co to znaczy??

Gość via
to znaczy: smialo napierdalaj mnie w odbyta ;-)

Gość via
nie spodobalo ci sie to?

Gość moze ktos mi pomoze
no wiesz jakos nei bardzo... ale widze ze ty to bardzo lubiesz..:P w takim arzie powodzenia

Gość via
nie lubisz anala? czy nie probowalas?

Gość moze ktos mi pomoze
nie probowalam i raczej nie mam zamiaru...

Gość via
te chamskie wypowiedzi nie sa moje,to jakis niewyzyty imbecyl-proktolog sie o ciebie pyta.A teraz odpowiadam Ci na Twoje pytanie,slowa te znacza "'niech twoja milosc wzrasta i na zawsze zostanie ze mna"-

Gość moze mi ktos pomoze
Via: nie ma prawy duzo duzo tu takich nie dorobow mozna powiedziec ze juz sie przyzwyzailam..:) pozdro dzikei... jescze ktos am jakies pomysly co do tego magicznego plynu??????

Gość eeeeejjj...
ej no moze jednak ktos jeszce cos zna??????????????????

Gość pamietaj
że nie można używać czarów wbrew czyjejś woli, a tak jest w przypadku eliksirów czy zaklęć miłosnych, bo jesli zrobisz coś wbrew komuś, to to wróci w negatywnej formie do ciebie

No, nie można, ale niewinny lubczyk działa...

Gość ciekawa nawet bardzo
w jakiej forimie lubczyk? Sproszkowany? Do czego dodany?

Gość karioka_
jak ta krople krwi menstruacyjnej zdobyc? sorry za dosadnosc, ale mam ja wycisnac z tampona? i jak to technicznie zrobic, zabrac mu filizanke, pojsc z nia do lazienki, wycisnac, wrocic i dac mu do picia? łeeeee

Gość ciekawe...

Gość no i co z tym
lubczykiem?

Gość Krwisty kielich
mnie ciekawi co z tym okresem tylko dolac wie ktos cos wiecej na ten temat?

Gość pati;)
uwielbiam magie i przywołanie duchów dlatego mam dla ciebie przepis jest to napój którego chcę również spróbowac.Narazie szukam eliksiru itp. żeby zemścic się na chłpaku lub mówił prawdę jeżeli macie pomysły to piszcie paticuch@wp.pl A oto napój WENUS:Potrzebne są następujące składniki : -9 łyżeczek słodkiego czerwonego wina -9 liści bazylii -9 goździków -9 pestek jabłka -9 kropli wyciągu z wanilii -9 kropli soku poziomkowego -9 kropli soku z malin -1 korzeń żeń - szenia, pocięty na 9 równych kawałków Wszystkie 9 składników włożyć do naczynia przy blasku 9 poświęconych różowych świec o godzinie 21.00, Dziewiątego dnia, dziewiątego miesiąca roku. Zamieszaj dziewięć razy napój drewnianą łyżką, za każdym razem wymawiając następujące zaklęcie: SPRAW, BY OSOBA, KTÓRA WYPIJE TO WINO, OBLAŁA MNIE BOSKĄ MIŁOŚCIĄ. SŁODKI NAPOJU MIŁOSNY ZAKLĘTY PRZEZ DZIEWIĘĆ SPRAW, BY JEGO/JEJ MIŁOŚĆ BYŁA MOJA NA ZAWSZE.

Gość pomoge
Składniki Suszone zioła (możesz je kupić w popularnych sklepach zielarskich), po 50g: Głóg - dla ukojenia serca; dość zacytować „W nocy z grobu Tristana wybujał zielony głóg który zanurzył się w grobie Izoldy". Cena około 2zł/50g Kozieradka - zwiększają wydolność fizyczną (o 30-60%) i psychiczną (nawet o 80%). Cena około 3,50zł/50g Kminek - stosowany dla podgrzania uczuć . Cena około 2zł/50g Anyż dla zwiększenia czułości i wrażliwości . Cena około 2zł/50g Szczypta cynamonu i laska wanilii - które podkreślą wyrafinowany smak eliksiru. Cena około 4 zł. Czerwone, wytrawne wino, 1 butelka Cena około 12 - 20 zł Miód lub syrop klonowy do smaku. Jak to zrobić: Wino wlać do garnka. Wsypać wszystkie zioła i zamieszać. Przykryć garnek, postawić w zacienionym miejscu na minimum 12 godzin. Po upływie tego czasu garnek postawić na ogniu i gotować kilka minut (około 5-7 minut). Następnie eliksir zdjąć z ognia, przecedzić , dodać miodu lub syropu klonowego do smaku. Aby pozbawić wywar alkoholu możesz eliksir jeszcze postawić na ogniu i przez około 15-20 minut go podgrzewać. Jak podawać: Tak przygotowany wywar ma bardzo intensywny smak (i moc oczywiście!), dlatego można go wypić niewiele. Jeśli chcesz podać go np. do kolacji konieczne będzie rozcieńczenie go w ciepłej, przegotowanej wodzie. UWAGA Eliksiru nie podawaj byle komu i nie lekceważ jego mocy. Pamiętaj, że..... antidotum na działanie eliksiru nie istnieje