Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana i zniechęcona

POMOCY!!!- co się dzieje, że nie chudnę na DC?

Polecane posty

Dziewczyny, może wiecie co jest ze mną nie tak, że nie chudnę prawie wcale na Diecie Cambridge? Jestem na niej tydzień i schudłam niecałe 1 kg!! Czy to możliwe, że jeszcze zacznę gubić kilogramy później czy jeśli w pierwszym tyg. zgubiłam tak mało to nie ma już na to szans?? Czy któraś z Was spotkała się z czymś takim? Proszę, pomóżcie mi, bo ja już powoli zaczynam się załamywać :( :( :( Dodam jeszcze, że w 100% przestrzegam reguł diety- nie podjadam NIC, z resztą nawet nie jestem głodna aż tak bardzo, piję minimum 2 litry niegazowanej wody. Robię wszystko tak jak trzeba :( Czy jeszcze schudnę??? :( :( :(

Gość pikuś
poczytaj dietę montignac

Gość nie załamuj się
przecież to dopiero pierwszy tydzień!!!

No tak,ja wiem, że to dopiero pierwszy tydzień, ale wszyscy właśnie w pierwszym tracą najwięcej! :( A ja prawie nic :( Nawet moja konsultantka mnie pocieszyła mówiąc, że 10 lat już prowadzi tę dietę i jeszcze się z czymś takim nie spotkała :( Czy to możliwe, że ja jeszcze schudnę?? :(

Gość faktycznie dziwne
nigdy się z tym nie spotkałam DC stosowałam wielokrotnie w sumie pozbyłam się ponad 20 kg i zawsze chudłam najwięcej w pierwszym tygodniu a w ostatnim czasem wcale. Pewnie u Ciebie jest odwrotnie więc się nie poddawaj. Powodzenia

Gość a ile ważysz
?

No mam nadwage, ale nie otyłość. Wiem, że im więcej do zrzucenia tym szybciej się chudnie, ale ja też mam spokojnie dychę do zrzucenia- przy wzroście 161 ważę 62 kg. Byłam nastawiona na to, że ładnie schudnę, chociaż z 7 kilo, a tu nic :( Jak tak dalej pójdzie to się chyba poddam :( Ehh, nie wiem co robić :( Mam nadzieję tylko, że to się jeszcze zmieni i coś wreszcie ruszy :(

Gość a ile ważysz
twoja waga jest prawidłowa dlatego nie chudniesz :) daj se spokój z tymi chorymi normami anorektyczek :P

No niby jest w normie,choć w górnej granicy, ale mimo wszystko źle się czuję w swoim ciele :( Kiedyś miałam 55 i chociaż do tej wagi chciałabym dojść. Psychicznie czułabym się duuużo lepiej. A tu nic- waga jak stała tak stoi :(

Gość gość
oczysc najpierw organizm ze wszystkich zlogow i toksyn i dieta zadziala