Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pani Walewska

Jak go zdobyć??

Polecane posty

Zakochałam się jak wariatka. Cały czas o nim myślę,nie jem,nie śpię. Już prawie zapomniałam czym są te rozkoszne motylki w brzuchu...:) Prawie się nie znamy- on jest moim lekarzem. Jest miły- mamy dobry kontakt wzrokowy,usmiech,komplement,czasem jakaś aluzja. Mam 21 lat,on 34. Jestem ładna,na brak powodzenia nie narzekam. On nie ma żony... mam szansę go zdobyć?? I nie mówie tu wcale o poważniejszym zwiazku... Na początek luźna znajomość...:)

Gość do autorki topiku
zapytaj czy mogłabys zamowic u niego prywatną wizyte domowa. Jak przyjdzie wtedy kawka, herbatka , ciasteczko moze koniaczek ..i jakos poleci....

Gość hanneczkka
znaczy sie chcesz zeby cie przeleciał tak??

Gość nnnnnniiiccccccccccccccc
musisz uadawac hipohondryczke

Tak- chodzi mi o to,że chcę z nim nawiązac bliższą znjomość. Nie jestem dziwka.Po prostu pociąga mnie jako mężczyzna...

Gość hanneczkka
no czyli chcesz sie poseksić to akurat nie jest trudne, wierz mi :) pojdz do jego gabinetu i posmyraj ptaka :) masz sex na miejscu :p

Gość niski z kompleksami
I pewnie jest wysoki bo w kurduplu byś się nie zakochała.

Jestem wysoka...mam 174 a zazwyczaj chodzę w 10 cm obcasach. On też jest wysoki- ma ok 180 cm. Jejciu...jaka ja jestem zakochana:)

Gość via
nie stac cie na odrobine polotu? :o kim ty jestes? kobieta? czy dupą wołową?? :o

skoro jest twoim lekarzem, to nie pomyślałaś, ze inne pacjentki traktuje tak samo jak Ciebie? może taki ma styl bycia...jeżeli chodzi o rozmowy z pacjentkami?? cZy ten lekarz jest Twoim ginekologiem??? skąd wiesz, że nie ma żony? brak obrączki na palcu o niczym nie świadczy..może ma dziewczyne... jeżeli jest wolny i faktycznie tylko ciebie traktuje w ten sposób to moja rada jest taka....facet moze nie wiedziec , ze ma u Ciebie szanse...zaproś go na kawe....nie ma co się czaić....bo sznasa może Ci przejść koło nosa, Droga Pani Walewska :)

Gość do P Walewskiej
Lekarz?? A jaką ma specjalizację???????????????

Gdybyś ty mu się też podobała to na pewno, on znalazłby sposób zeby zaproponowac spotkanie ... On tobie się podoba, ale to za mało, bo do tanga trzeba dwojga :-D