Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisia

bol głowy w ciazy-czemu?nigdy wczesniej nie

Polecane posty

Gość wisia

Gość x czy y
moze to wina cisnienia?

Gość wisia
raczej nie-cisnienie mam w normie-kurde-nigdy wczesniej mnie nie bolała głowa a teraz tak co 2 dni:(nie chce sie faszerowac tabletkami-ale to chyba nie jest normalne:(ze tak czesto boli:(

Gość wisia
tak własnie zrobie-wizyte mam za 1,5 tyg-a pyt zadałam na forum zeby sie zorientowac czy to moze byc jeden z nieprzyjemnych objawów ciazy czy nalezy szukac innej przyczyny

Gość sabcial
hej, ja przy mojej pierwszej ciązy miałam przez pierwsze 3 miesiace okropne bóle głowy, miałam robione różne badania i wszystko bylo dobrze, więc to jest jakiś po prostu dyskonfort ciązy nie martw sie na przyszłość. powiedz o tym przy najbliższej wizycie u lekarza i on Cię już pokieruje. Myśle, ze wszytko jest o.k.

ja mialam wielkie bole migrenowe... Myslalam ze umre :O Lekarz zalecil mi pochodne paracetamolu.. ale dla bezpieczenstwa dziecka niczego nie bralam.. Potem nawrocily znow bole i wielki smak na kawe... I tu byl piesek pogrzebany.. okazalo sie ze te bole glowy mialam z powodu zbyt niskiego cisnienia... Dlatego polecam zmierzenie cisnienia.. :)