Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka mała

prosze odpowiedźcie mi tu to dla mnie ważne ......please

Polecane posty

Gość taka mała

po postrinorze okres spóźnia mi sie około troche wiecej niz 10 dni;/,wziełam go zgodnei z ulotką i 24h po stosunku..... podczas czekania na okres robiłam juz 3 testy dzis tez,wszystkie wyszły negatywne i tu pytanie: czy 3 moge ufac tym 3 testom?? jeden moze wykazać błędnie góra 2 ale 3?? napiszcie cos bo sie boje,choc wiem ze postinor jest skuteczny ale jak go brałam pół roku temu 1 raz to miałam normalnie okres a teraz sie spóxnia i mam jakeiś plamienia jasno brązowe zamiaast okresu pozdrawiam

Gość na bank jesteś w ciąży

CZEŚĆ!!!!!Nie panikuj po pierwsze nerwy potrafią bardzo skutecznie zablokować okres, po drugi plamisz to już coś znaczy,a po trzecie jak 3 testy wyszly negatywnie to nie ma możliwości byś była w ciąży. Najlepiej idź do lekarza który od razu zrobi Ci USG, a nie zamartwiaj się na zapas bo to Ci nic nie da.

Gość taka mała
dzieki,móje słonko etz mówi zebym sie nei martwiła bo robilismy testy,poprostu martwie sie tym z esie spóźnia okres nadaj aza 1 razem jak brałam Postinor wszystko było w normie,ale cóż

Myślę ,że nie jesteś w ciąży :) Postinor zawiera dużą dawkę hormonów przez co cykl może całkiem zwariować . Powodzenia

Gość taka mała
myślałam z ejak z a1 razem było ok to teraz też bedzie,a tu.....nadal czekam:( te testy mnie troche pocieszają i podbudowują

e nie ma co sie dziwic ze ci tak z tym okresem wariuje.postinor to nie jest stala forma antykoncepcji..wzielas go jzu drugi raz....to nie ejst dobrze..lepiej zalatw sobie tabletki antykoncepcyjne, i nie bedziesz miec klopotow...

Gość taka mała
to niejest moja metoda antykoncepcji,poprostu bałam sie ż emoz ecoś sie stać choc wytrysku niebylo we mnie,poprostu panikowałam wiec poszłam do gina tera zsie boje ale te 3 testy negatywne....ehh;/

Gość *wyluzuj*
Dziewczę drogie, nie jestes w ciąży, po prostu zeschizowałaś się za bardzo i ci się spóźnia. Daj sobie na luz. Ale mnie takie laski wnerwiają, po postinorze tak panikować, jak jeszcze nie było wytrysku w środku. Weź idź do zakonu bo kiedyś seks cię psychiocznie wykonczy. Nie dlal ciebie ten sport.

Gość taka mała
nie oceniaj nikogo jak nie znasz osoby!na forum nie da sie wyrazić wszystkiego i w taki spoób jakby sie chciało,tu tzreba napisac to takn zeby wiadomo bylo o co chodzi,to nieejst tak ze sie strasznie schizowałam tylko poprostu troche bałam strach to normalna rzecz,mogłas nic tu nie pisać skoro cie,,takie laski wnerwiają'' :/

Gość mkmfkmf
FORUM WYMIANY MYSLI - WYMIENIŁA SWOJĄ MYSL, WNERWIASZ JĄ ;)

Gość taka mała
no dobrze,neimusiala tu wchdzić skoro ją to denerwuje no nic życze miłej nocy