Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwww

Szukam bezowego lyszczyka ktory na ustach wyglada jak podklad zna ktos taki?

Polecane posty

Gość wwww

chodzi mi o kolor bezowo mleczny nie przezroczysty tylko kryjacy ktory da na ustach taki efekt jakby podkladu wie ktoras o co mi chodzi?

Gość no wiesz___
Jeszcze nie znalazłaś?Troche juz go szukasz.

Gość uppppppppppppppppppp

mnie rowniez interesuje taki odcien. lubie taki naturalny kolor, nie lubie rozowych czy perloych bo wyglada to jakos sztucznie , no przynajmniej u mnie rzuca sie w oczy. jakis czas temu probowalam meybellyne(czy jak to sie tam pisze ;) ) wyszly takie blyszczyki z rozowa nakretka , no i taki jakby pomaranczowy wyglada naet,nawet, zalezy to tez od koloru naturalnego ust, ale mysle ,ze ten blyszczyk jest dosyc interesujacy i jest tak jeszcze jeden taki kolorek ale nie pamietam jaki, pamietam,ze tez mnie zainteresowal ;)

Gość wwww
Inspiration mowisz o blyszczyku maybelline takim w rozowo-fioletowym opakowaniu ? to nie czaem water shine gloss ?

Gość Miareczka
Błyszczyk z avonu extreme x gloss kolor SAND SHINE daje taki efekt. Kosztuje ok 15 zł. Mnie odpowiada, aha nie jestem konsultantką;/ Polecam.

Gość OLala...
Ja też takiego szukam i nie moge znależć> ewentualnie może jescze być pomadka w kolorze bladego rózu matowa. Czy ktoś zna

Gość zxcvcv
Inglot nr. 112 lub 144.beżoworóżowe

Długo takiego szukałam az znalazłam, sephora kolor 03 cappucino. jest bezowy bez żadnych świecących drobinek i jest kryjący

Gość tyka
Miareczka ma rację z tym błyszczykiem z Avonu, kupiłam z ciekawości, bo sama taki potrzebowałam i jest taki jakiego szukasz.

Gość wwww
Żabulek jaka jest pelna nazwa tego blyszczyku z Sephory? ile kosztowal i jak mniej wiecej on wyglada?

Gość uppppppppppppppppppp

Gość hopppppps

Gość upppppp
Kryjący, bezowy, ma Pupa.

Gość MADZIULKA BLEEE
to ile on kosztuje?D:wkoncu? ja polecam Diamor

Gość terezzza
A co to za firma Diamor?

Gość MADZIULKA bleeeeee
sorki ten blyszczyk sie nazywa Daldem numer 15:) ladny jest i chyba cos na podobo o ktorey ci chodzi taki mleczono kawowy:) sama go nie mialam ,kolezanka uzywa i tez mnie kusi zeby kupic bo poszukuje os takiego wlasnie .:)Zeby mial kolor skory ,nie wiem cappucino ,takiego podkladu .Kiedyz uzywalam blade roze -ciezko bylo tez dostac fajny odcien teraz chce zmieni na lekki braz wlasnie o takim jaki mowisz a wy jakie blyszczyki polecacie wym odcieniu?podawajcie odrazu dokladne nazwy numeracje i cene:) oki?pozdrowka

błyszczyk sie nazywa po prostu sephora lip gloss. jest w buteleczce wąskiej z aplikatorem z gąbki ma 5 ml pojemnosci. Niestety nie pamiętam dokładnie ile kosztował, ale coś mi sie kojarzy że 25 zł, z tym, że tego pewna nie jestem. Pozdrawiam

Gość glam shine nr 06