Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzynka111

pytanie..ciaża?

Polecane posty

Gość rodzynka111

witajcie, mam chyba troszke dziwne pytanie, ale martwie się i trudno musze je zadać. A więc kochałam się z czasie płodnym niesety bez zabezpieczenia. W moim organizmie były więc odpowiednie warunki do zajścia w ciąże. Czy jednak ciąża jest "murowana" stuprocentowa? Mogły być jakieś czynniki wpływające, że nie będe w ciąży pomimo czasu płodnego? Np wyższa temperatura ( dziś 36.9 ), lub jakieś problemy żołądkowe które właśnie przechodzę? prosze napiszcie

Gość bold12345
przygotuj sie na becikowe:))

Gość mloda22
ja bym zrobila test .tak dla pewnosci .pozdrawiam

Gość ***dzida***
to prawde w ciaze nie tak latwo zajsc. podobno w szczycie owulacji to jest ok 40%,przed i po prawdopodobienstwo sie zmniejsza...zrob test najlepiej 10 dni po stosunku,wynik bedzie pewniejszy niz 6 dni po.i konieczni eporannym moczem

Gość ***dzida***
aha,ta wyzsza temp mpze wskazywac na dzien owulacji,badz tez dni nieplodne.wiesz ktory to byl dzien cyklu??i jakie masz cykle,jakiej dlugosci

Gość rodzynka111
hej mam cykle ok 30 dniowe to był 16 dzien :(

Gość zajść nie łatwo
jeżeli sie tego chce... to taka przewrotność losu... a jak się nie chce- niestety, często łatwo zachodzi się w ciążę... mojej dobrej kumpeli pękła prezerwatywa, dokładnie w połowie cyklu... dziś ma śliczną, zdrową córeczkę...

Gość ***DZIDA***
w takim razie byl to prawdopodobnie dzien owulacji.zrob test,bedziesz pewna,lub idz na badania krwi.kosztuja chyba jakies 15 zl.albo mniej.