Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leśna

Babeczki poradzcie!!!

Polecane posty

Gość Leśna

Witam. Mam maly problem...mianowicie ostatnio moje sutki zrobily sie strasznie wrazliwe sa spuchniete wygladaja tak jak by pod cieniutka warstwa skury na sutku byla woda mam bole podbrzysza tak jak na okres z tym ze trwaja juz jakis czas brzuch jest czasem napiety na poczatu byl to bol jajnikow. Okres mam dostac dzis lub jutro....A i czasem (przewaznei wieczorami) mam taki dziwny smak w buzi tak jakbym miala w buzi jakis metal az jezyk dretwieje bleee. Czy to sa jakies objawy ciazy? Nie chce se wkrecac dlatego pisze do Was drogie Panie:) Z drugiej strony sadze ze to zbyt wczesnie na jakies objawy ciazy. Chłoapk sie niecierpliwil i kupil mi 2 testy. Zrobilam je niecaly tydzien i tydzien po stosunku. Wyszły na nie. Co o tym sadzicie? Pozdrawiam

Gość tak to są objawy ciąży
zwłąszcza ten smal metaliczny w buzi

Gość Leśna
Jesli jest tak jak mowisz to za jakis czas bede chyba najszczesliwsza mamusia:)

Gość Ciocia dobra rada...
wiesz ze stres w niczym nie pomoze wiec skoro okres ma przyjsc dzis albo jutro to cirpliwie czekaj:) a skoro testy wyszly na nie... przede wszystkim bez paniki;)

Gość Leśna
no tak bez paniki... he latwo mowic trudniej zrobic:) A co do tych testow to wydaje mi sie ze byly one zrobione za wczesnie tak mi sie wydaje..Ale sama wiesz jacy sa faceci:) Nie chce popadac w paranoje ale jutro biegne po test:) Jesli nie dostane @:) Pozdrawiam

Gość Ciocia dobra rada...
No fakt to dobra rada nie byla("bez paniki") :D ale wiesz, ze przez takie schizowanie moze sie okres opoznic. Kup tescik taki ktory sie wykonuje w dniu spodziewanej miesiaczki wiec bedzie idealny na jurto:)

Tak testy zrobiłas za wcześnie. Zasadniczo powinnaś je zrobić w dniu spodziewanej @ lub jak się spóźnia i najlepiej z porannego moczu. Ja robiłam 1 test jakieś 3 dni po terminie @. Wyszedł negatywny, za 3 dni powtórzyłam też negatywny. Pobiegłam do lekarza (no bo musi byc jakas przyczyna braku @) a on na to, żebym powtórzyła za jakieś 10 dni test i za 2 tyg przyszła do niego >powtórzyłam i był pozytywny :) Jutro idę do lekarza. mam nadzieję, że to ciąża :) 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

Gość Leśna
Gawit_27 no trzymam za Ciebie kciuki!!! Ja tez tylko o tym marze.. ehh to nie jest takie proste prawda?:) Koniecznie napisz po tej wizycie lekarza:) Ja robie test po jutrze. Raz jeszcze powodzenia i trzymam mocno kciuki!

Gość Leśna
:):):)

Gość Leśna
Dzis mialam dostac okres jak narazie nie dostalam nie wytrzymalam i zrobilam test wyszedl negatywny:(:(:(:(:(:(:(:( Nie wiem co sie dzieje tak bardzo chce dziecko:( Mama nadzieje ze Tobie sie udało:) Pozdrawiam przyszła MAMUSIE:)

Byłam u lekarza i tylko mnie zdenerwował :( 2 tyg. temu powiedział, że przyszłam za wczesnie i żebym przyszła 13.02. Poszłam a on na to \"co pani taka niecierpliwa?\". Zbadał mnie i powiedział, że chyba jest ciąża, bo macica powiększona, ale to jest bardzo wcześnie (4 - 5 tydzień) i on nie może stwierdzić ciąży ( a czytałam tu na forum wypowiedzi dziewczyn którym już w 3 tyg. stwierdzono ciążę) a mój lekarz skoro nie jest pewny to mógłby mnie skierować na usg dopochwowe. No w każdym bądź razie kazał przyjść za 2 tyg to założy mi kartę ciąży. No kurde mam tak co 2 tyg. do niego biegać?Zdenerwował mnie i chyba zmienie lekarza:( Na szczęście mam namiary na (podobno) dobrego ginekologa położnika i to ze szpitala w którym ewentualnie będę rodzić, więc jak wrócę z wyjazdu (jutro muszę wyjechać na tydzień) to pójdę do tego drugiego lekarza.Pozdrawiam

Gość Leśna
Hmmm ten lekarz to idiota:) Nie słuchaj go tylko pomalutku szykuj ubranka:) Życze szczescia z calego serducha:) Mam nadzieje ze Ci sie powiedzie jak najlepiej:) Pozdrawiam