Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek_12

Piękne krówki- pluszaczki zobaczcie zdjęcia naprawde warto !!!!!!

Polecane posty

Gość majaca nadzieje
coś mi sie pomieszało.zaraz bedą

Gość mnie się nie podobają
Powinny być bardziej smieszne to może wtedy!!!a te są takie jak to 100 lat temu...

Gość Reksio fajny -

tak więc kwiatku_12 ja pomyślałam troszkę i zaczęłam szyć maskotki jakie dzieci znają z bajek i których niemożna spotkać w sklepach. używm do tego nowych,mięciutkich i milutkich w dotyku materiałów i dzięki temu sprzedałam DUŻO tych pluszaków!!! zastanów się nad materiałami!!!(warto jak chcesz nadal szyć zabawki) I NIEPRÓBUJ NAŚLADOWAĆ MOICH WZORÓW!!!!!!!!!!!! (szkoda że niesfotografowałam krówki w moim wykonaniu.ale może jutro to zrobię)

Gość kwiatek_12
Bardzo ładne te twoje maskotki, każda z nas szyje w innym stylu więc to chyba dobrze bo nie stanowimy do siebie konkurencji. Nie rozumie tylko dlaczego napisałaś to w taki sposób jakbyś chciała mi udowodnić że moje są gorsze są tylko inne tak samo jak moje są inne. Ja życze sobie i tobie wielu klientów.

kwiatku_12 -ja chcę Ci tylko pokazać że jeśli do swoich maskotek użyjesz bardziej kolorowych i miękkich materiałów to będą efektowniejsze.a ja niemusze szukać klientów w internecie(mam ich na miejscu)także niejesteś dla mnie konkurencją!!! życze powodzenia.

Gość a mnie sie podobaja
laki kwiatka. Sa takie troche retro... Z twoich podoba mi sie tylko Reksio i Noody. Ale pozdrawiam obydwie:) fajnie ze sa ludzie ktorym sie jeszcze cos chce robic!

Gość kwiatek_12
Dziękuje za pochwałe i pozdrawiam mająca_ nadzieje i życze dużo pomysłów.

Gość każda z WAs
szyje w innym stylu. Osobiscie podobaja mi sie maskotki Kwiatka- ale to tylko moje odczucie. Majaca nadzieję - może to tylko moje odczucie ale z Twoich wypowiedzi wyczuwa sie, że uważasz sie za szyjacą lepiej. Uważam, że nie lepiej ale inaczej. Powodzenia dziewczyny :)

Gość bardzo mi się podobają
a czy mogłyby mieć bardziej "wystający" :D dół pyszczka? Byłyby ładniejsze :) Styl retro jest ok. Krówkom żeńskim mogłabyś wykończyć np dół sukieneczki albo fartuszka koronką albo lamówką.

do każda z Was -nic takiego nienapisałam że szyje lepiej. dałam tylko rade aby kwiatek_14 zaczęła używać lepszych i bardziej kolorowych materiałów.niepisałam słowa o tym iż lale czy krówki są gorsze od moich!!! tak więc nieczepiaj się mnie. :) :)

Gość kwiatek_12
Muszę się przyznać , że jestem w trakcie kombinowania jak tu uszyć właśnie krówke damską , że tak powiem w sukieneczce :-)

Gość kuriozum
Do mająca nadzieję---wiesz, mi takze nie spodobaly sie Twoje posty...ten tekst "nie probuj kopiowac moich wzorow!!!" czy jakos tak...byl niesmaczny:O A co do kwatka, to uwazam, ze jej krowki sa super,ale moim skromnym zdaniem moglabys popracowac nad ustami (czy moze pyskami...) tych krowek. Pozdrawiam i zycze sukcesow

Gość co tu
dużo gadać - twoje krowy są śliczne

Gość kwiatek_12
Co za dyskusja na temat maskotek- ale cieszy mnie że są zwolennicy moich jacyś hahahah :-)

Gość 22
bleeeeeee badziewie, sam syf. paskudne pluszaki, do wyrzucenia. Krowie uszy jak z podpasek uszyte. Ble-ble-ble...

Gość kwiatek_12
Pozostawie tą wypowiedź bez komentarza bo z takimi ludźmi się nie zadaje