Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnKKKa

Kremy a trądzik !!!!!!!!

Polecane posty

Gość AnKKKa

No wieć drogie Panie i panowie szukam dobrego kremu ale mam problemy z trądzikiem :( czy mozecie mi polecić krem który mi nie pozapycha porów i nie pogorszy stan mojej skóry a równie dobrze troche poprawi wygląd mojej buzi i ja podleczy ( oraz nie wysuszy) dziekuje za wypowiedzi góry ;):D

Gość ToRiska
słyszałam o sudocremie ze jest niby dobry

Gość popieram Natię
sudokrem ślicznie wysusza syfki mojej siostry ;)

Gość ................123
kosmetyki z Bio-Dermy,dermatolog mi poleciła,ok 40 zł(100ml) pyt w aptece,są naprawde dobre

Gość upp
up

Gość vichyyy
normaderm vichy - kosztuje ok 60 zle ale jest super , matuje leczy syfki i wagrow mam mniej polecam :)

Gość dawajta cos tanszego

Gość AnKKKa
kobiety no jakich kremów uzywacie ???:):D dobrych

Gość uzywam...
uzywam nivea najzwyklejszego(pomaga przynajmniej mi) i prawda,ze sudocrem jest dobry...

najlepiej zapytaj się w aptece, napewno musi mieć lekką konsystencjE. A na syfki maść cynkowa i tormentiol oba miejscowo i na noc.

DZiewczyny a polska firma A.T.W. która produkuje na bazie wyciągów ze świeżych roslin ma cała gamę produktów dla cery tradzikowej. Od maseczek, peelingów, kremów i zeli punktowych antybakteryjnych. To dwie serie For Students i Acna Blocker. Osobisci polecam ta ostatnią-Acne Blocker, czyli zastrzeżona formuła wspomagająca walkę z bakteriami, grzybami i drożdżakami. Jej tajemnicą jest niezwykle skuteczne w działaniu aktywne srebro. Sprawdź nas!!! Na www.atw-sklep.pl Naprawdę- pisza do mnie ludzie młodzi, że po tygodniu są zachwyceni, wracają i kupują inne preparaty, a to najbardziej przekonuje mnie o ich skuteczności. Pozdrawiam

Gość kukuruku
uzywam z garniera nawilzajace o dlugotrwalym efekcie matujacym i jest spoko

Gość upppppp
Normaderm Vichy, jest kremem bardzo agresywnym,wysuszającym buzie na skorupę i powodującym podrażnienie.Nie jest to tylko moja opinia lepiej coś delikatniejszego,a wypryski ewentualnie potraktowac czymś mocniejszym,ale tylko punktowo.Z nivea tez uwazaj,bopowoduje wysyp Zaskórników.Moze to Atw,słyszałam cos dobrego o ich kremie z drozdzami.Albo specjalny,matujący z samoopalaczem nawilzający Mincera,moze Avene dla wrażliwej buzi ma dobre kremy.I pamiętaj zbytnie wysuszenie buzi spowoduje wysyp pryszczy,i juz nie będziesz wiedziala co robić, natłuszczac,czy wysuszać

tak to prawda Uppp masz rację. Nie wolno wysuszac skóry przy tradziku. ABSOLUTNIE. Trzeba likwidowac stany zapalne, ale tez dobrze nawilżać. Przesuszona skóra produkuja nadmiar łojotoku, a przeciez z tym mamy walczyć. Myć nalezy skórę żelami, wycierac delikatnie w recznik- nie szorować, bo rozprzestrzeniamy bakterie, a potem tonizować. ATW ma w ofercie żel punktowy na pryszcze, wiec smarujemy punktwo wypryski, a po wyschnieciu nakładamy krem. I tyle. Proponuje wszystkim walczącym z tradzikiem pare zasad, to Wam oszczędzi cierpień- nie jedzcie potraw mocno doprawionych, duzo pijcie, najlpiej niesłodkich napojów, typu woda, zioła (bratek, rumianek) itp. A przede wszystkim zmieniajcie reczniki do twarzy, jeśli to możliwe to codziennie. Trzeba go prac w wysokiej temperaturze. Kupcie sobie np trzy małe i stosujcie na zmianę. Nic tak nie służy bakteriom, jak wilgoć i ciepełko... I zycze owocnej walki. To naprawdę mozna pokonać.

Gość moooooonaaa
ale przeciez twarz można wycierać najzwyklejsza chusteczką higieniczną,po co ręcznikiem..