Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 AnKKKa

Kremy a tr膮dzik !!!!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 AnKKKa

No wie膰 drogie Panie i panowie szukam dobrego kremu ale mam problemy z tr膮dzikiem :( czy mozecie mi poleci膰 krem kt贸ry mi nie pozapycha por贸w i nie pogorszy stan mojej sk贸ry a r贸wnie dobrze troche poprawi wygl膮d mojej buzi i ja podleczy ( oraz nie wysuszy) dziekuje za wypowiedzi g贸ry ;):D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ToRiska
s艂ysza艂am o sudocremie ze jest niby dobry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popieram Nati臋
sudokrem 艣licznie wysusza syfki mojej siostry ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ................123
kosmetyki z Bio-Dermy,dermatolog mi poleci艂a,ok 40 z艂(100ml) pyt w aptece,s膮 naprawde dobre

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upp
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vichyyy
normaderm vichy - kosztuje ok 60 zle ale jest super , matuje leczy syfki i wagrow mam mniej polecam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dawajta cos tanszego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnKKKa
kobiety no jakich krem贸w uzywacie ???:):D dobrych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uzywam...
uzywam nivea najzwyklejszego(pomaga przynajmniej mi) i prawda,ze sudocrem jest dobry...

Udost臋pnij ten post

najlepiej zapytaj si臋 w aptece, napewno musi mie膰 lekk膮 konsystencjE. A na syfki ma艣膰 cynkowa i tormentiol oba miejscowo i na noc.

Udost臋pnij ten post

DZiewczyny a polska firma A.T.W. kt贸ra produkuje na bazie wyci膮g贸w ze 艣wie偶ych roslin ma ca艂a gam臋 produkt贸w dla cery tradzikowej. Od maseczek, peeling贸w, krem贸w i zeli punktowych antybakteryjnych. To dwie serie For Students i Acna Blocker. Osobisci polecam ta ostatni膮-Acne Blocker, czyli zastrze偶ona formu艂a wspomagaj膮ca walk臋 z bakteriami, grzybami i dro偶d偶akami. Jej tajemnic膮 jest niezwykle skuteczne w dzia艂aniu aktywne srebro. Sprawd藕 nas!!! Na www.atw-sklep.pl Naprawd臋- pisza do mnie ludzie m艂odzi, 偶e po tygodniu s膮 zachwyceni, wracaj膮 i kupuj膮 inne preparaty, a to najbardziej przekonuje mnie o ich skuteczno艣ci. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kukuruku
uzywam z garniera nawilzajace o dlugotrwalym efekcie matujacym i jest spoko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upppppp
Normaderm Vichy, jest kremem bardzo agresywnym,wysuszaj膮cym buzie na skorup臋 i powoduj膮cym podra偶nienie.Nie jest to tylko moja opinia lepiej co艣 delikatniejszego,a wypryski ewentualnie potraktowac czym艣 mocniejszym,ale tylko punktowo.Z nivea tez uwazaj,bopowoduje wysyp Zask贸rnik贸w.Moze to Atw,s艂ysza艂am cos dobrego o ich kremie z drozdzami.Albo specjalny,matuj膮cy z samoopalaczem nawilzaj膮cy Mincera,moze Avene dla wra偶liwej buzi ma dobre kremy.I pami臋taj zbytnie wysuszenie buzi spowoduje wysyp pryszczy,i juz nie b臋dziesz wiedziala co robi膰, nat艂uszczac,czy wysusza膰

Udost臋pnij ten post

tak to prawda Uppp masz racj臋. Nie wolno wysuszac sk贸ry przy tradziku. ABSOLUTNIE. Trzeba likwidowac stany zapalne, ale tez dobrze nawil偶a膰. Przesuszona sk贸ra produkuja nadmiar 艂ojotoku, a przeciez z tym mamy walczy膰. My膰 nalezy sk贸r臋 偶elami, wycierac delikatnie w recznik- nie szorowa膰, bo rozprzestrzeniamy bakterie, a potem tonizowa膰. ATW ma w ofercie 偶el punktowy na pryszcze, wiec smarujemy punktwo wypryski, a po wyschnieciu nak艂adamy krem. I tyle. Proponuje wszystkim walcz膮cym z tradzikiem pare zasad, to Wam oszcz臋dzi cierpie艅- nie jedzcie potraw mocno doprawionych, duzo pijcie, najlpiej nies艂odkich napoj贸w, typu woda, zio艂a (bratek, rumianek) itp. A przede wszystkim zmieniajcie reczniki do twarzy, je艣li to mo偶liwe to codziennie. Trzeba go prac w wysokiej temperaturze. Kupcie sobie np trzy ma艂e i stosujcie na zmian臋. Nic tak nie s艂u偶y bakteriom, jak wilgo膰 i ciepe艂ko... I zycze owocnej walki. To naprawd臋 mozna pokona膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moooooonaaa
ale przeciez twarz mo偶na wyciera膰 najzwyklejsza chusteczk膮 higieniczn膮,po co r臋cznikiem..

Udost臋pnij ten post