Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popolik

SPUCHNIĘTE NOGI

Polecane posty

Gość popolik

jestem w 25tyg ciazy wczoraj wieczoren zawazyłam ze mam bardzo spuchniete nogi czy to moze byc sygnał ze cos jest nie tak? i jak temu ewentualnie zaradzic bardzo prosze o pomoc za tydzien ide do lekarza ale do tego czasu moze podzielicie sie swoimi uwagami.

Gość pomóżcie

Gość pomóżcie

Czasem to nie oznacza niczego złego- po prostu organizm się \"buntuje\", bo jest zmęczony i tyle. Szczególnie, jeśli masz zaburzenia krążenia, żylaki, itp. Czasem jednak jest jednym z sygnałów tzw. zatrucia ciążowego- ale wtedy współistnieje również białkomocz oraz podwyższone ciśnienie krwi. Radzę więc na wszelki wypadek iść do gina.

Gość KORELKA
JA TEŻ MIAŁAM TEN PRBOLEM, TYLKO POD KONIEC CIĄŻY I PO PORODZIE (OKOLO 1 TYDZIEŃ CZASU PO URODZENIU NOGI MIAŁAM JAK BALON). pOŁOŻNA I LEKARZ TŁUMACZYLI ŻE PRZYCZYNĄ MOŻE BYC JAKIŚ UCISK LUB W PRZYPADKU GDYBYŚ MIAŁA PROBLEMY Z WYSOKIM CISNIENIEM I ZATRZYMANIEM ODDAWANIA MOCZU TO MOŻE CHODZIC O ZATRUCIE CIĄŻOWE. rADZĘ TAKŻE UDAC SIE DO LEKARZA LUB EWENTUALNIE SKONTAKTOWAC SIE Z NIM TELEFONICZNIE I POPROSIC O RADĘ.

Gość popolik
dziekuje