Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlessTheChild

ILE KOSZTUJA ZAOCZNE NA AKADEMII MEDYCZNEJ W POZNANIU?

Polecane posty

Gość BlessTheChild

chodzi mi o 3letni zaoczny licencjat z kosmetologii lub 5cioletnia, zaoczna farmacje :) prosze o informacje, i prosze nie pisac 17 tys bo tyle to kosztuja wieczorowe na lekarskich, nieco wiecej na stomatologii :) ja wiem tylko ,ze uzupelniajace magisterskie z kosmetologgi -zaoczne kosztuja 1750 za sem. Czekam na Wasza pomoc i opnie na temat farmacji i ksmetologii na AM :) pozdrawiam!

Gość 6
zadzwon do dziekanatu a nie zakladaj durnych topikow

Gość asior44
Wejdz na ich strone to bedziesz miala odpowiedz!

sa takie kierunki studiow ktorych nie powinno sie studiowac zaocznie. w ogole ich zapcznych byc nie powinno a napewno jest to medycyna i farmacja...

Gość farma
11 tys za rok i nie ma czegos takiego jak zaoczna farmacja jest tylko wieczorowa ale chodzisz razem z dziennymi

Gość BlessTheChild
jej nie bulwersujcie sie tak, zadzwonie w poniedzialek :| bo w weekend to raczej nie da rady prawda ;) a niestety na stronie nie ma informacji :> przerylam ja do samego dna :( gdybym znalazla na stronie to nie pytalabym sie tutaj, nie jestem idiota :/ po prostu ciekawosc mnie zjada dlatego pomyslalam,ze ktos tu z obecnych zna odpowiedz, that's all :) nadal czekam na info o kosmetologii :) dziekuje i pozdrawiam! Aga

Gość farma
szykuj 11 tys zl na farmacje!!! za rok !!