Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimimimimimimimimimimi

ZNOW TO ZROBIL

Polecane posty

Gość mimimimimimimimimimimi

moj bylynapisal do mnie po 1,5 miesiacca milczenia:( mimo ze wywalil mnie z gg, to jednak teraz sie odezwal a mi jak glupiej serce podskoczylo do gardla, chyba nigdy juz o nim nie zapomne:(:(:( najgorsze to to co mi napisal- "wyjezdzam ..."

Gość upupupppppppppppppppp
upup

Gość proste
kopnij go w dupe i powiedz miłej podrózy:-) niech nie ma satysfakcji i wie ze nic dla ciebie juz nie znaczy.

Gość mimimimimimimimimimimimimi
niestety ja mu odpisalam sludziutko, znow pewnie mysli ze mnie "ma" co za glupia idiotka ze mnie😡

Gość do szept ciszy
intrygujący cytat w stopce. przypomina mi o pewnej kobiecie którą kocham i nigdy nie zapomnę ...

Gość napisz mu...

Gość napisz mu...
Miłej podróży, tylko nie zapomnił słonko, nie wrócic:)

tez mialam to samo... Tylko zazylam najlepszego lekarstwa na zlamane serducho - znalazlam nowa milosc - chociaz to milosc nie byla - raczej niewypal... Mimo wszystko mialam sie z kim spotykac, spedzac milo czas... No i zapomnialam o kolesiu z ktorym bylam 4 lata a ktory mnie przestal kochac i co jakis czas przypominal sobie o mnie a ja...no coz... lecialam do niego jak na skrzydlach. Wiedzialam ze to bez sensu - wiedzialam tez ze trudno mi bedzie o nim nie myslec - wiec wzielam sie za kolesia ktory mi sie podobal:) Rozstalismy sie po 2 miesiacach:P ale warto bylo by zapomniec - tez tak zrob... Nie mozesz sie w ten sposob ponizac:(

Gość Ola_25
Nie ma sensu szukac na siłe kogoś, by zapomniec o byłym, bo krzywdzi się nie tylko siebie, ale przede wszystkim tego kogoś. Trzeba to przecierpieć i zapomnieć.